Domov › Forumi › Tehnična podpora in nasveti › depresija anksioznost
Oznake: depresija anksioznost
- This topic has 5 odgovorov, 3 glasovi, and was last updated 7 months, 1 weeks nazaj by
marcus.
-
AvtorPrispevki
-
-
7. aprila, 2025 ob 12:41 #11395
Miha
ParticipantPoštovani
Molim za savjete onih koji imaju ovakve dijagnoze (depresija i anksioznoost)
Preko 40 godina se borim sa ovim tegobama.Ima perioda kada sam dobro,a onda se tegobe ponovo vračaju.F31.1 Srednje teška depresivna epizoda
F43.2 Poremećaji prilagodbe
F41.8 Ostali anksiozni poremečaji
F45 Somatoformni poremećajiMolio bih savjete:
Koje frekvencije upotrebljavati.
Da li samo jedan set frekvencija po 10 ili više njih po 10.
Koje elektrode smatrate da su najučinkovitije i kako i gdje ih priključiti.
Koliko puta na dan.
Kolio dugo je dozvoljeno biti pod tretmanima, odnosno da li tretiranje kroz dug period može štetiti.Kako su vama koji ste primjenjivali terapije djelovale na vaše stanje u opisanim problemima.Da li ste postigli olakšanja tj. poboljšanja tegoba.
Za vaš svaki odgovor i preporuku najdublje zahvaljujem.
-
7. aprila, 2025 ob 19:10 #11400
grom
ParticipantTudi pri meni se je pojavila depresija po tem ko sta mi starša umrla. To je blo res težko obdobje, in verjamem da je depresija zelo huda zadeva, ni enostavno. Ampak vseeno mislim da smo mi tisti, ki moramo prevzeti odgovornost za svoje zdravje in stanje, noben drug ne more to narediti za nas.
Jaz osebno sem šel k terapevtu, ki mi je res zelo pomagal, čeprav sem bil pri gospe zgolj 4x. Poleg tega sem si pomagal še s homeopatskimi zdravili, pa meditacijo, pa tudi s frekvencami. Moram povedati da so me frekvence bachovih esenc zelo prijetno presenetle, jih uporabljam skoraj vsak dan in res čutim olajšanje.
Uporabljam tudi frekvence iz frekvenčne knjige terapije za depresijo in anksioznost, pa posebno še podpore za ledvice, ker sem prebral, da so ledvice povezane s strahom. In če ledvice podpreš in prvo čakro, se tudi notranji mir poveča. Terapije delam vsak dan, v začetku sem jih delal po 3-4 na dan, danes po približno dveh letih pa v povprečju po dve na dan, to je ena ura. To delam na Zapperpro na ročke, imam pa tud F-Gen s katerim pa terapije delam tui ponoči.
Danes se počutim precej bolje seveda imam včasih še vedno krizo, ampak to ni primerljivo tistemu izpred nekaj let. Pa še vreme se zdaj počasi izboljšuje. Upam da bo komu kaj pomagal moj odgovor. Vem da ni lahko, ampak se da… počasi, korak po korak.
-
8. aprila, 2025 ob 14:14 #11402
Miha
ParticipantPoštovani g. Grom
hvala najljepša što ste podijelili vaša iskustva samnom i dali mi neke smjernice za daljnje korake.Kako ste rekli korak po korak, jer depresija i anksioznost su dugotrajna i mukotrpna stanja koja nam oduzimaju radost života, uništavaju naše zdravlje na drugim aspektima, a svojim razumom ih nemožemo otkloniti.
Hvala još jednom i ako imete još koji savjet koji ste zaboravili dodati bit ću vam zahvalan. -
8. aprila, 2025 ob 17:46 #11404
marcusKeymasterDepresija je složeno stanje koje se obično ne rješava jednom jedinom metodom. Potreban je cjelovit pristup – i unutarnji rad na sebi, kao i vanjska podrška. Važno je razumjeti da je osoba ta koja mora preuzeti odgovornost za svoje stanje i aktivno sudjelovati u procesu ozdravljenja.
Slažemo se da je pomoć terapeuta u ovakvim slučajevima često ključna. Istovremeno, frekvencijske terapije mogu biti značajna podrška.
U ETDFL frekvencijskoj knjizi za depresiju se nalaze sljedeće frekvencije:
150 Hz, 200 Hz, 900 Hz, 2.750 Hz, 5.120 Hz, 52.500 Hz, 102.320 Hz, 362.570 Hz, 601.680 Hz, 775.620 Hz
Slovensko izdanje knjige možete pronaći ovdje:
👉 https://zapper-pro.si/delovanje/e-t-d-f-l-slovenska-izdaja/
Ako želite knjigu na hrvatskom jeziku, pošaljite nam e-mail na info@zapper-pro.si i poslat ćemo vam je.Pridružujemo se prijedlogu korisnika grom u vezi korištenja Bachovih esencija. One se obično mogu kupiti u određenim ljekarnama. Ako koristite Zapper-Pro, frekvencije pojedinačnih Bachovih esencija nalaze se ovdje:
👉 https://frequency-therapy-healing.com/hr/prirocnik-za-uporabo-zapperjev/pomembne-frekvence/bachove-esence/Za bolje razumijevanje emocija i pripadajućih frekvencija, preporučujemo i čitanje:
👉 https://frequency-therapy-healing.com/hr/custva-frekvence/S obzirom na vaše pitanje: frekvencijske terapije možete koristiti svaki dan, čak i više puta dnevno, pri čemu preporučujemo da slušate svoje tijelo i ravnate se prema osjećaju. Frekvencijske terapije nisu štetne i mogu se koristiti često i dugoročno. Nisu preporučljive za trudnice, osobe s pacemakerom i kod shizofrenije.
Dobar početak predstavlja tzv. početni protokol, predstavljen ovdje:
👉 https://frequency-therapy-healing.com/hr/prirocnik-za-uporabo-zapperjev/anti-age-terapije/skrivnost-vecne-mladosti-ali-kako-obnoviti-mitohondrije/Ključno je da “zapper postavite u glavi” – to znači da se usmjerite prema svom cilju. Zapper-Pro s frekvencijskim terapijama neka vam bude vjetar u leđa.
-
9. aprila, 2025 ob 11:33 #11408
Miha
ParticipantPoštovani “marcus”
zahvaljujem na vašim uputama -
10. maja, 2025 ob 20:19 #11445
marcusKeymasterObjavljen je nov članek na temo depresije…. morda bo komu pomagalo…
Depresija – pomoč s frekvenčno terapijo in pulzirajočimi magnetnimi polji
-
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.