Kaj je Zapper?

Zapper je elektronska naprava, ki pomaga pri odstranjevanju parazitov v človeškem telesu z nizko tokovno napetostjo in določeno frekvenco. Delovanje zapperja temelji na dejstvu, da vsako bolezen povzročajo paraziti (virusi, bakterije, glive, črvi), ki so prisotni v vsaki osebi in lahko samostojno sprožijo ali sodelujejo kot eden izmed sprožilcev za razvoj različnih bolezni. Z odstranitvijo teh parazitov se lahko telo ozdravi. Vir: Terapija za vse bolezni, dr.Hulda R. Clark

Zapper pomaga pri odpravi parazitov.

Več o tem lahko preberete tukaj: https://zapper-pro.si/delovanje/

Vsi paraziti so pozitivno nabiti, enako kot prosti radikali v telesu ali nezdravo tkivo. Zapper z majhnim električnim tokom oskrbuje telo s presežkom elektronov, to je z negativnimi ioni, ki nevtralizirajo pozitivno nabite parazite in proste radikale ter tako pomagajo telesu pri obnovi naravnega ravnovesja in zdravja. Lahko rečemo, da ima podoben učinek kot ozemljitev, ko se telo oskrbi z negativnimi ioni.

Poleg pomoči pri neposredni odstranitvi parazitov, Zapper vpliva tudi na vitalnost eritrocitov v krvi, tako da postanejo vitalnejši. S tem se krepi imunski sistem, kri pa se očisti in energizira. Koristen učinek zapperja izhaja iz pravokotne oblike signala, ki ga generira naprava, ki po svojih značilnostih spominja na črko “H”. Gre za  človeški živčni impulz in v bistvu privlači dodatno življenjsko energijo iz okolice in vitalizira telo in kri človeškega bitja. Zato lahko rečemo, da ima zapper poleg antimikrobne aktivnosti tudi probiotično aktivnost (podpira življenje in vitalnost).

Vsak parazit, virus ali bakterija določeno frekvenco, na kateri ga/jo je možno eliminirati vir: Terapija za vse bolezni, dr.Hulda R. Clark. Zato je izrednega pomena, da za pomoč pri specifični težavi izberemo specifične frekvence. Poiščite jih v seznamu frekvenc ETDFL, tudi v slovenščini.