Kaj je Zapper?

Zapper je elektronska naprava za odstranjevanje parazitov v človeškem telesu z nizko tokovno napetostjo in določeno frekvenco. Delovanje zapperja temelji na dejstvu, da vsako bolezen povzročajo paraziti (virusi, bakterije, glive, črvi), ki so prisotni v vsaki osebi in lahko samostojno sprožijo ali sodelujejo kot eden izmed sprožilcev za razvoj različnih bolezni. Z odstranitvijo teh parazitov se lahko telo ozdravi.

Zapper služi za odpravo parazitov. Vsak parazit ima določeno frekvenco, na kateri ga je možno eliminirati.

Več o tem lahko preberete tukaj: https://zapper-pro.si/delovanje/

Vsi paraziti so pozitivno nabiti, enako kot prosti radikali v telesu ali nezdravo tkivo. Zapper z majhnim električnim tokom oskrbuje telo s presežkom elektronov, to je z negativnimi ioni, ki nevtralizirajo pozitivno nabite parazite in proste radikale ter tako pomagajo telesu pri obnovi naravnega ravnovesja in zdravja. Lahko rečemo, da ima podoben učinek kot ozemljitev, ko se telo oskrbi z negativnimi ioni.

Poleg neposredne odstranitve parazitov, Zapper vpliva tudi na vitalnost eritrocitov v krvi, tako da postanejo vitalnejši. S tem se krepi imunski sistem, kri pa se očisti in energizira. Koristen učinek zapperja izhaja iz pravokotne oblike signala, ki ga generira naprava, ki po svojih značilnostih spominja na črko “H”. Gre za  človeški živčni impulz in v bistvu privlači dodatno življenjsko energijo iz okolice in vitalizira telo in kri človeškega bitja. Zato lahko rečemo, da ima zapper poleg antimikrobne aktivnosti tudi probiotično aktivnost (podpira življenje in vitalnost).

Poudarek v zgornjem tekstu je na tem, da ima vsak parazit, virus ali bakterija določeno frekvenco, na kateri ga/jo je možno eliminirati. Zato je izrednega pomena, da za specifično diagnozo, spečifični virus ali bakterijo, izberemo specifične frekvence. Poiščite jih v seznamu frekvenc ETDFL, tudi v slovenščini.

Vse, kar morate vedeti o vnetju

Vnetje je del obrambnega mehanizma telesa in ima vlogo v procesu zdravljenja. Ko telo zazna vsiljivca, sproži biološki …

10 sprožilcev vnetja v telesu

Kaj sproži vnetna stanja v našem telesu, ki povzročijo vrsto bolezni in odvečno težo, težave z ledvicami, srcem ter …

Članek na Klepet ob kavi – Zapper-pro, kot preventiva

Zapper-pro, kot preventiva Objavljeno v Sreda, 03.03.2021 v Zdravje Živimo v zelo zahtevnih časih in skrb za zdravje …