Zapper-Pro – Dan Odprtih Vrat

Ko se narava prebuja in prvi pomladni cvetovi kličejo k novemu začetku, vas z veseljem vabimo, da skupaj z nami pozdravite to obdobje prenove in rasti.

Na "Dnevih odprtih vrat" raziskujemo svet frekvenc in se pogovarjamo o naših izdelkih.

Kdaj?

  • Petek, 22.03.2024 ob 17:00
  • Sobota, 23.03.2024 ob 10:00 in 15:00

 

Kje?

  • Ulica Jožeta Jame 12, 1210 Ljubljana - Šentvid (glej zemljevid spodaj)

Dan odprtih vrat je namenjen:

  • Vsem, ki vas zanima frekvenčna tehnologija in še nimate svojega Zapperja-Pro
  • Vsem, ki Zapper-Pro že imate in vas zanimajo tudi ostali izdelki, kot so F-Gen s skalarno in pulzno magnetno terapijo, 11-HRF (enajsta harmonična resonančna frekvenca) in generator vodikove vode
  • Vsem, ki imate vprašanja v zvezi z našimi aparati in/ali bi radi delili svoje izkušnje z aparatom Zapper-Pro, F-Genom, 11-HRF in Hydrogen V8 ter dodatno opremo, kot je suhi set s pasovi in s-zapp skalarna plošča

Udeležba na dnevu odprtih vrat je brezplačna, zaradi lažje organizacije dogodka pa vas prosimo, da se prijavite preko spodnjega obrazca.

Vpišite svoje ime in priimek
Vpišite vaš elektronski naslov
Vpišite vašo telefonsko številko

Dogodek je namenjen promociji zdravja in ne gre za zdravstveno storitev.
Vaši osebni podatki (ime, priimek, e-poštni naslov in telefonska številka) se zbirajo in obdelujejo v skladu z GDPR in drugimi veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Te informacije bodo uporabljene izključno za namene tega dogodka, vključno s komunikacijo o dogodku, organizacijo in pošiljanjem občasnih novic spletne strani Zapper-Pro.si. Vaši osebni podatki bodo shranjeni varno in jih ne bomo delili z nikomer brez vašega izrecnega dovoljenja. S prijavo na ta dogodek potrjujete, da ste seznanjeni in se strinjate s temi pogoji.