Spletna Trgovina

(2 mnenji strank)

F-Gen

450.00

F Gen je frekvenčni generator z devetimi frekvencami, ki preko dveh zavojnic proizvaja pulzirajoče magnetno polje in ga pošilja v prostor.

Pulzirajoča energija magnetnega polja blagodejno vpliva na vsako živo celico organizma. Deluje na prožnost celične membrane, ki je posledično bolj prepustna za izmenjavo snovi, tako za hranila v celicah kot tudi izločke iz njih.

Frekvenčni generator uporabljamo v dnevnem 30-minutnem načinu za kratke seanse pri telovadbi, pri izvajanju joge ali zgolj za boljše počutje in ravnovesje telesa.

Nočni, 10-urni način, uporabljamo navadno v spalnicah s Schumanovo frekvenco 7.83 Hz ali s frekvenco 1.2 Hz za nevtralizacijo elektro-magnetnega smoga.

Več o napravi F-Gen preberite tukaj.

Kategorija:

Opis

F-Gen je sestavljen iz generatorja frekvenc z možnostjo izbire devetih frekvenc in dveh časov: 30 min in 10 ur. Generator se napaja preko adapterja 220/12 V in generirani signal oddaja na zaporedno vezane zavojnice. Prva z uporom 5 Ohm je Teslina zavojnica, ki oddaja skalarni signal, druga prstenasta zavojnica z uporom 45 Ohm, oddaja v prostor pulzirajoče magnetno polje in podaljšuje doseg skalarnega signala, tako da je skupno delujoče polje približno 5 m od naprave F-Gen.

Frekvence in uporaba:

 • 1.2 Hz umeščamo v skupino delta valov, tj. zelo nizkih frekvenc. Osnovni namen dnevne in nočne uporabe je nevtralizacija elektro smoga in sevanja v prostoru ter razbremenitev organizma od stresa povzročenega z delovanjem in vplivom smoga na telo. V področju te frekvence se izboljša stanje pri revmatoidnem artritisu, glavobolu, bolečinah v mišicah in pri krčnih žilah (povzeto po seznamu CAFL XREF).
 • 7.83 Hz (Schumannova frekvenca) je frekvenca naravnega magnetnega polja Zemlje. To polje se v novejšem obdobju spreminja, v povprečju pa se zviša tudi do 20 Hz, kar je zelo obremenjujoče tako za ljudi kot tudi za živali. Z delovanjem te frekvence v prostoru dobimo človeku naravno ugodno okolje. Frekvenca se uvršča med alfa možganske valove in spodbuja globok spanec, fizično in duševno ravnovesje in splošno umiritev. Če se uporablja v času telovadbe, blagodejno vpliva na prožnost in moč mišic. Po listi CAFL pomaga izboljšati stanje pri aritmiji, angini pektoris, depresiji, nespečnosti in slabem stanju živčnega sistema.
 • 396 Hz je frekvenca prve čakre, prva od skupine starodavne tonske lestvice, frekvenc univerzuma oz. solfeggio lestvice, ki se uporablja v sakralni glasbi gregorijanskih koralov. Toni te lestvice zapete v harmoniji pomenijo duhovni blagoslov. Konkretno frekvenca 396 Hz pomeni RADOST. Na tem področju pomeni še osvobajanje od občutka krivde in strahu ter spodbujanje sprejemanja realnosti. To je frekvenca prve korenske čakre, njen planet pa je Saturn. Telovadba, joga ali preprosto meditiranje ob tej frekvenci prebuja življenjsko energijo.
 • 417 Hz je frekvenca druge, sakralne čakre. Gre za frekvenco, ki pomeni SPREMEMBO. Iz podzavesti briše travmatične dogodke in negativna čustva preteklosti. Spodbuja celično aktivnost in obnavlja energijo in na ta način izboljšuje počutje. Njen planet je Luna.
 • 528 Hz je frekvenca tretje, solarne oz. pleksus čakre, ki se imenuje ČUDEŽ. Bivanje ali gibanje v polju te frekvence spodbuja kreativnost, domišljijo, pozornost in intuicijo. Obnavljajo se DNK celice in dviguje nivo energije. Posebej je učinkovita pri telesni izgorelosti. Njen planet je Sonce.
 • 639 Hz oz. frekvenca četrte, srčne čakre pomeni POVEZAVO in SKLADNOST. Spodbuja aktivno delovanje celic, izboljša komunikacijo in razumevanje, spodbuja strpnost ter krepi ljubezen. Valovi te frekvence usklajujejo medsebojne odnose. Planet Venera.
 • 741 Hz, frekvenca pete, grlene čakre, označuje RAVNOVESJE. Razstruplja telo in duha, spodbuja samoizražanje in stabilizira stanje človeka. Očisti marsikatero negativnost. Planet Merkur.
 • 852 Hz, frekvenca šeste čakre oz. tretjega očesa se osredotoča na ZAVEDANJE. Spodbuja samozavedanje in vzpostavlja duhovni red in mir. Osnovna je za življenjsko budnost. Njen planet je Neptun.
 • 963 Hz, frekvenca sedme, kronske čakre pomeni POVEZAVO Z VESOLJEM. Spodbuja resnično lahkotnost misli in omogoča povezavo s podzavestnim umom. Planet Uran.

Uporabo naprave odsvetujemo:

 • V času nosečnosti.
 • Pri bolnikih s srčnimi spodbujevalniki.
 • Pri epileptikih in/ali shizofrenikih.

Več o napravi F-Gen preberite tukaj.

Omejitev odgovornosti.

2 mnenji za F-Gen

 1. Dren

  Odlična naprava, imam oba, belega in črnega, enega v spalnici, drugega v otroški sobi. Dejansko človek ob njem bolje spi, se zbudi spočit in na splošno z več energije. Ne bi verjel, če ne bi videl: celo podočnjaki izginejo.

 2. Gogi

  Pridružujem se zgornjemu mnenju. Všeč mi je predvsem to, da mašino lahko nastaviš tako, da dela celo noč.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja