Omejitev odgovornosti

Aparati Zapper niso medicinski pripomočki. Lastnik spletnega mesta ni odgovoren za morebitne škodljive posledice uporabe. MARCUS, Marko Črnivec, s.p. ne odgovarja za točnost vsebin na spletnem mestu niti za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo na podlagi uporabe teh vsebin. MARCUS, Marko Črnivec, s.p se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. MARCUS, Marko Črnivec, s.p lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb. Uporabnik vse vsebine in storitve na spletnem mestu uporablja na lastno odgovornost.

Zapper, Zapper-Pro in ostali izdelki, ki so na voljo v spletni trgovini niso nadomestilo za obisk pri zdravniku. Trditve so povzete po metodi dr. Hulde Clark. Ne prevzemamo nobene odgovornosti glede terapije.

Naprave iz spletne trgovine so namenjene izključno za duhovne in raziskovalne namene. Vsaka neprimerna uporaba je izključno tveganje in odgovornost uporabnika.

Proizvajalec Status d.o.o. iz Metlie in njegovi zastopniki izrecno zavračajo odgovornost za kakršno koli neprimerno uporabo izdelkov, ki so na voljo v spletni trgovini. Vse informacije na celotni spletni strani zapper-pro.si in v priloženih navodilih posameznim izdelkom, so izključno informativne narave in niso namenjene nadomestitvi nasvetov, ki jih daje vaš zdravnik ali farmacevt.

Pridobljene informacije se v nobenem primeru ne sme uporabljati za diagnosticiranje ali zdravljenje zdravstvenih težav ali bolezni ali predpisovanje zdravil. Če imate ali sumite, da imate zdravstvene težave, se nemudoma obrnite na svojega zdravnika. Nobena naprava omenjena na celotni spletni strani zapper-pro.si ni namenjena diagnosticiranju, zdravljenju, ali preprečevanju kakršne koli bolezni ali simptomov.

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani zapper-pro.si. Objavljeni komentarji so osebna mnenja obiskovalcev te strani.

Vse, kar morate vedeti o vnetju

Vnetje je del obrambnega mehanizma telesa in ima vlogo v procesu zdravljenja. Ko telo zazna vsiljivca, sproži biološki …

10 sprožilcev vnetja v telesu

Kaj sproži vnetna stanja v našem telesu, ki povzročijo vrsto bolezni in odvečno težo, težave z ledvicami, srcem ter …

Članek na Klepet ob kavi – Zapper-pro, kot preventiva

Zapper-pro, kot preventiva Objavljeno v Sreda, 03.03.2021 v Zdravje Živimo v zelo zahtevnih časih in skrb za zdravje …