Omejitev odgovornosti

Aparati Zapper niso medicinski pripomočki. Zapper-Pro ni medicinski pripomoček. Lastnik spletnega mesta ni odgovoren za morebitne škodljive posledice uporabe. MARCUS, Marko Črnivec, s.p. ne odgovarja za točnost vsebin na spletnem mestu niti za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo na podlagi uporabe teh vsebin. MARCUS, Marko Črnivec, s.p se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. MARCUS, Marko Črnivec, s.p lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb. Uporabnik vse vsebine in storitve na spletnem mestu uporablja na lastno odgovornost.

Zapper, Zapper-Pro in ostali izdelki, ki so na voljo v spletni trgovini niso medicinski pripomočki in niso nadomestilo za obisk pri zdravniku. Trditve so povzete po metodi dr. Hulde Clark. Ne prevzemamo nobene odgovornosti glede terapije. Pri vseh informacijah na spletni strani zapper-pro.si, gre zgolj in izključno za prenašanje informacij iz drugih virov.

Naprave iz spletne trgovine so namenjene izključno za duhovne in raziskovalne namene. Vsaka neprimerna uporaba je izključno tveganje in odgovornost uporabnika.

Aparati, omenjeni kjerkoli na spletni strani zapper-pro.si so tehnične aparature in ne zdravila, zato niso nadomestilo za zdravniško diagnosticiranje oz. zdravniško zdravljenje.

Proizvajalec Status d.o.o. iz Metlike in njegovi zastopniki izrecno zavračajo odgovornost za kakršno koli neprimerno uporabo izdelkov, ki so na voljo v spletni trgovini. Vse informacije na celotni spletni strani zapper-pro.si in v priloženih navodilih posameznim izdelkom, so izključno informativne narave in niso namenjene nadomestitvi nasvetov, ki jih daje vaš zdravnik ali farmacevt.

Pridobljene informacije se v nobenem primeru ne sme uporabljati za diagnosticiranje ali zdravljenje zdravstvenih težav ali bolezni ali predpisovanje zdravil. Če imate ali sumite, da imate zdravstvene težave, se nemudoma obrnite na svojega zdravnika. Nobena naprava omenjena na celotni spletni strani zapper-pro.si ni namenjena diagnosticiranju, zdravljenju, ali preprečevanju kakršnekoli bolezni ali simptomov.

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani zapper-pro.si. Objavljeni komentarji so osebna mnenja obiskovalcev te strani.