Osnovni pojmi o Zapperju

Signal, ki ga generira zapper, ima kvadratno ali pravokotno obliko. Lahko rečemo, da je polovica časa pri določeni napetosti (npr. 12 V), polovico časa pa pri 0 V. Pogostost te spremembe določa frekvenco signala.

Izkušnje dr. Hulde R. Clark in izkušnje njenih uporabnikov so pokazale, da je čas terapij s frekvencami lahko različno dolg in tudi brez prekinitev. Svoje paciente je zdravila z mnogimi frekvencami na način, da je izbrala sklop nekaj stotisoč frekvenc in med večurno terapijo vsake tri minute dvignila frekvenco za 1000 Hz.

Zaradi dolgotrajnosti tovrstnih terapij je za domačo uporabo priporočala uporabo Zapperja v treh korakih po 7 minut z vmesnimi 20-minutnimi premori s splošno frekvenco 30.000 Hz. Raziskave pa so nam dale natančne frekvence za različna bolezenska stanja, parazite, viruse, bakterije, plesni ali simptome. Te frekvence so zapisane v ETDFL (The Electro Therapy Device Frequency List). Frekvence so pridobljene iz 12 klinik celega sveta, dale pa so pozitivne rezultate na dejanskih pacientih. Z aparatom, ki ga lahko programiramo in uporabimo po vseh deset frekvenc za posamezno diagnozo, zapisanih v ETDFL, si tako lahko pomagamo na mnogo učinkovitejši in hitrejši način. Aparat mora biti še enostaven in uporabniku prijazen. Na ta način uporaba učinkovitejših metod z večimi frekvencami ni več dolgotrajna, ni pa tudi več potrebe po eni sami frekvenci in terapijah z vmesnimi premori. Posamezna terapija z izbranimi frekvencami iz ETDFL tako traja 30 minut – vsaka od desetih frekvenc 3 minute. Vse to nam omogoča analogni aparat Zapper-Pro.

Metode uporabe Zapperja-Pro:

    • držanje kovinskih (bakrenih) ročk
    • uporaba prevodnih rokavic in/ali nogavic
    • uporaba skalarne plošče S-Zapp.

Seveda lahko po želji kombiniramo različne elektrode.

Po naših spoznanjih, ki temeljijo na raziskavah medicinske ekipe v Berlinu (ETDFL.com) v povezavi z znanstveniki in raziskovalci po celem svetu, univerzalna frekvenca, ki bi enako delovala na vse parazite in na vse človeške organe, ne obstaja. Zapper-Pro je ciljno usmerjen aparat in ga je možno programirati na katerekoli frekvence želimo.

 

Kvadratni signal, ki ga oddaja Zapper-Pro

 

Protiparazitni program:

Zapper učinkovito uničuje parazite, a težko dostopa do dobro skritih jajčec ali ličink v telesu, ki puščajo parazite povsod. Za kar največjo učinkovitost poiščemo prave frekvence iz seznama ETDFL (za prenekatere parazite obstajajo tudi frekvence za uničevanje njihovih jajčec). Za učinkovito odstranjevanje ličink parazitov in vseh ostankov nezaželenih parazitov iz telesa je priporočljiva tudi uporaba zeliščnih pripravkov po navodilih dr. Hulde Clark.

Frekvence hrbtenice

V starih časih so številni terapevti uporabljali frekvence za zdravljenje ljudi, pri čemer je šlo za glasbeno terapijo. …

Bolečina

Kaj je bolečina? Bolečina je splošen izraz, ki opisuje neprijetne občutke v telesu. Nastane zaradi aktivacije živčnega …

Urogenitalni trakt & Prostata

V trebušni votlini se poleg številnih drugih organov nahajajo tudi organi urogenitalnega trakta. Sem prištevamo organe …