Delovanje Zapperja

Princip delovanja Zapperja je znan že več kot stoletje. Na tem je delalo veliko vrhunskih znanstvenikov in raziskovalcev kot so Nikola Tesla, Royal R. Rife, Georges Lakhovsky, Hulda R. Clark in mnogi drugi. Zapper uničuje patogene organizme (parazite, glive, bakterije, viruse …) v človeškem telesu, ne da bi pri tem poškodoval človeške celice.

Ko se ti patogeni organizmi izločijo, se moč samozdravljenja telesa znatno poveča, posledica česar je zdravje v zelo kratkem času. Zapper očisti kri in limfno tekočino, kanale glavnih organov, stene črevesja in želodca ter centralni živčni sistem patogenih organizmov, kar skoraj nemudoma dvigne imunski sistem in telo se začne samozdraviti.

Vsi živi organizmi imajo značilno frekvenčno območje, v katerem oddajajo nekakšen električni “podpis” ali električni “prstni odtis”.

Višji organizmi imajo višjo frekvenco, njihov obseg pa je širši. Frekvenčno območje patogenih organizmov je precej pod spodnjim pragom človeških frekvenc.

Vsi mikroorganizmi in manjši organizmi, ki so izpostavljeni lastni frekvenci, ki jo odda Zapper, v nekaj minutah umrejo. Gre za “ujemajoče se frekvence” oziroma pojav “biološke resonance”, ki je usoden za parazite.

Elektrifikacija krvi:

Rdeče (eritrociti) in bele (levkociti) krvničke med seboj komunicirajo z električnimi signali, saj ima vsaka celica v telesu svoj lastni električni naboj. Krvne celice bolnega človeka se združujejo in so skoraj nepremične. Vemo, da so eritrociti in levkociti zelo pomembni za oskrbo celic s kisikom in za obrambo telesa. S pomočjo Zapperja se krvne celice napolnijo z energijo, kar ugodno vpliva na dvig imunskega sistema.

Energiziranje telesa z Zapperjem:

Človek ima v telesu energetske meridiane, ki se največ uporabljajo pri akupunkturi in akupresuri (refleksoterapiji). Električni signali, ki te kanale prehajajo z visoko hitrostjo, delujejo dvosmerno: kažejo stanje posameznega organa, z delovanjem na določenih točkah pa te iste organe lahko spodbujamo k boljšemu delovanju. Ker so konci vseh “niti” tega “energetskega avtobusa” na rokah in nogah, Zapper stimulira vse naše organe.

Ljudje nimamo na stotine različnih bolezni in motenj. Imamo samo dve! Snovi, ki jih v telo vnesemo s hrano in dihanjem zavestno in toksini/nenaravne kemikalije, ki jih dihamo in/ali jemo nezavedno.

Živa bitja so velika in majhna: od črvov, ki jih lahko vidimo, do mikroskopskih bakterij, virusov in gliv. Nežive stvari so onesnaževala v zraku, hrani, zobnih kovinah in izdelkih za telo. Če v telo vnesemo veliko teh onesnaževal, to oslabi sposobnost telesa, da se znebi živih napadalcev. In tako postopoma, ko postanemo starejši ali bolni, napadalci v telesu pridejo na vrh in prevzamejo oblast. Naj vam ne vzame poguma, če imate lupus, cerebralno paralizo ali katerokoli bolezen, ki se sliši zapleteno. Vsaka bolezen je primer istega procesa.

Dobra novica je, da si lahko naše telo ponovno povrne moč. Pomagamo mu tako, da odstranimo onesnaževalce. Na srečo nam ni treba vsega dela opraviti sami, samo pomagati mu moramo. Naše telo ima čudežno moč, da se samo očisti. Zdravje se vrne, obrne pa se celo staranje.

Parazite znotraj nas torej lahko uničimo. Večji izziv je preprečiti novo okužbo. Onesnaževala lahko odkrijemo v samo nekaj dneh, kar nam daje dovolj časa, da se obrne usoda vsakega pacienta.

Parazite lahko odstranimo z Zapperjem, ustreznimi zelišči in načinom življenja. Od nas samih je odvisno, kaj in kako bomo storili zase.