E.T.D.F.L. – slovenska izdaja

The E.T.D.F.L.

Seznam Frekvenc za Elektroterapijo v slovenščini

Loading...
Uvod v E.T.D.F.L.               ©ETDFL.COM  2020

https://Zapper-Pro.si

Frekvenčni seznam ETD (The Electro Therapy Device Edition Frequency List (avgust 2020 – 2022) uporabnikom ETD daje jasen in obsežen priročnik za uporabo naprav za elektronsko terapijo proti različnim boleznim in težavam, vključno s paraziti, bakterijami in virusi.

Knjigo ETDFL so sestavili medicinski raziskovalci, ki uporabljajo Dr. Rife Profesionalne aparate v kombinaciji s Quantum SCIO Bioresonančnimi napravami za odkrivanje in beleženje frekvenc, ki so se izkazale kot uspešne pri zdravljenju dejanskih pacientov. Zdravniki ob vsakem uspešnem zdravljenju zabeležijo sklope frekvenc posameznih bolezni in jih nato zapišejo v to knjigo – seznam ETDFL (The Electro Therapy Device Frequency List).

Frekvence v tej knjigi torej odražajo uspešno zdravljenje z uporabo naprav za elektroterapijo. Morda niso vedno zdravilo za bolezen, vsekakor pa frekvenčne terapije pomagajo pri lajšanju številnih bolezni in drugih zdravstvenih tegob. Veliko bolezni, značilnih za parazite, je mogoče zdraviti in pozdraviti s pomočjo specifičnih frekvenčnih programov zapisanih v seznamu ETDFL.

Vse frekvence v tej knjigi so zapisane v hercih (Hz). Razpon analogne naprave Zapper-Pro je od 1 Hz do 999999 Hz (približno 1 MHz). Zapisane frekvence neposredno vnesete v vašo analogno frekvenčno napravo Zapper-Pro. V Zapper-Pro vnesite frekvenčne sklope iz te knjižice za izboljšanje simptomov, pomoč pri zdravljenju različnih bolezni ali drugih telesnih težav.

E.T.D.F.L. Projekt               ©ETDFL.COM  2020

https://Zapper-Pro.si

E.T.D.F.L. je stalni projekt 12 klinik po vsem svetu, ki uporabljajo Quantum SCIO Bioresonančni aparat za beleženje frekvenc bolezni dejanskih pacientov, nato pa izpišejo 10 najbolj natančnih frekvenc, ki so primerne za zdravljenje s frekvenčnimi aparati.

Projekt se je začel leta 2006, ko je bil prvotni seznam frekvenc CAFL ukinjen (The Consolidated Annoated Frequency List).

ETDFL je postal nov seznam, ki ga zdaj uporablja več 100.000 uporabnikov po vsem svetu. Natančnost frekvenc se kaže v pozitivnih rezultatih uporabnikov, ki jih uporabljajo v klinikah in domovih v vseh državah sveta.

ETDFL se posodablja enkrat letno. Najnovejše različice PDF so na voljo na etdfl.com in v slovenskem jeziku na Zapper-Pro.si.

Aparat Zapper-Pro je kompatibilen z ETDFL.

V kolikor želite več od tukaj podanih informacij, raziskujte naprej s pomočjo originalnega angleškega ETDFL seznama frekvenc.

ETDFL 2020 – 2022, povzetek posodobitve               ©ETDFL.COM  2020

https://Zapper-Pro.si

ETDFL 2020 vsebuje popolno posodobitev vseh frekvenc. ETDFL 2020 je prva večja posodobitev frekvenc od leta 2017.

Frekvence so posodobljene na večjo natančnost. Nekaj ​​frekvenc je ostalo enakih z manjšo prilagoditvijo, druge pa so delno ali v celoti nadomestili novejši potrjeni nabori frekvenc.

Popolnoma so posodobljene frekvence virusa Corone glede na gensko raznolikost, specifičnost vrst, razširjenost okužb in lokacijo pojavljanja.

ETDFL vsebuje 10 frekvenc na posamezno diagnozo, parazita, bolezensko stanje ali simptome.

Vse skupine frekvenc so poravnane po vrsti od najnižje do najvišje frekvence.

Omejitev odgovornosti               ©ETDFL.COM  2020

https://Zapper-Pro.si

E.T.D.F.L. (ETDFL.com) in Zapper-Pro.si ne jamčita, da bodo frekvence Royal Rife v tej knjigi pozdravile kakršne koli bolezni ali bolezenska stanja. Seznam ETDFL je vodnik, ki ga je sestavilo medicinsko osebje za elektroterapijo, ki je že imelo uspešne rezultate na vsaki od navedenih specifičnih frekvenc.

The E.T.D.F.L.

Seznam Frekvenc za Elektroterapijo v slovenščini

Loading...

 

Solfeggio Frekvence – Klepet ob kavi

Duhovni blagoslov lestvice Solfeggio frekvenc Vse okoli nas, celotno vesolje, vključno z nami vibrira na določenih frekvencah. …

Duhovni blagoslov lestvice Solfeggio frekvenc

Nova oddaja o Zapperju-Pro in F-Genu z naslovom "Duhovni blagoslov Solfeggio frekvenc" že na našem youtube kanalu. https://youtu.be/skcKv67kCxM …

Vse, kar morate vedeti o vnetju

Vnetje je del obrambnega mehanizma telesa in ima vlogo v procesu zdravljenja. Ko telo zazna vsiljivca, sproži biološki …