Pogosta Vprašanja

Odgovori na pogosta vprašanja

Kaj je Zapper?

Zapper je elektronska naprava, ki generira izbrane frekvence nizke napetosti, s tem pa pomaga pri selektivnem uničevanju patogenih organizmov (parazitov, bakterij, virusov in gliv) v človeškem organizmu, ne da bi le-temu na kakršenkoli način škodoval. Več o Zapperju in delovanju si lahko preberete na naslednjih povezavah:

Kako deluje Zapper?

Vsak organizem ima svoj značilni razpon frekvenc. Bolj primitivni kot so organizmi, nižji oziroma ožji je njihov frekvenčni pas. Višji organizmi imajo višjo frekvenco, prav tako pa je širši njihov obseg. Uporaba frekvence znotraj obsega določenega patogenega organizma pomaga pri njegovem uničenju. Več o tem lahko preberete tukaj.

Zakaj pozitivna napetost? Kaj pomeni pozitivni offset?

Pozitivna napetost, vzpostavljena kjerkoli v telesu, privlači negativno nabite organizme, kot so bakterije. Več o tem in ostalih pomembnih lastnostih Zapperja lahko preberete tukaj.

Neprekinjena terapija ali trije tretmaji po 7 minut in 20 minutni odmori med tretmaji?

Protokol 3x po 7 minut in vmesni 20-minutni odmori je protokol, ki ga je postavila dr.Hulda R.Clark. Pri tem se večinoma uporablja ena frekvenca in sicer 30.000 Hz. Zapper-Pro pa se programira na katerekoli frekvence od 1 do milijon Hz. Frekvence lahko izbiramo po seznamu ETDFL, ki je plod raziskav zdravnikov in znanstvenikov iz celega sveta. Vsak program vsebuje 10 frekvenc, ki jih vprogramiramo v Zapper-Pro, nato pa izvajamo programe – neprekinjeno 30 minut, vsako frekenco 3 minute. Tudi dr. Hulda R. Clark je bolnikom pomagala na zelo podoben način – več o tem, kako in zakaj je prišlo do protokola 7-20-7-20-7 preberite tukaj.

Zakaj Zapper-Pro nima vmesnih 20 minutnih premorov?

Zapper-Pro je ciljno usmerjen aparat, ki ga programiramo s frekvencami za točno določen namen. Zapper-Pro ima torej vse, tudi možnost izvajanja programov z eno frekvenco, vmesnimi premori, seveda pa še mnogo mnogo več.

Zakaj virusi znotraj parazita niso odstranjeni že na začetku?

Zato, ker električna energija potuje skozi zunanjost parazita (učinek “Faradejeve kletke”). Telo patogenega organizma je torej zaščitilo njegovo notranjost.

Ali so v telesu za Zapper tudi nedostopna mesta?

Zapper ne uniči zaščitenih organizmov, ki bi lahko bili znotraj želodca ali črevesja. Električna energija potuje vzdolž stene želodca ali črevesja, ne pa tudi preko njihove vsebine. Električna energija iz Zapperja ne gre globoko v oči, moda ali črevesno vsebino. Ne posega v žolčne kamne ali v žive celice, v katerih je virus herpesa latentno prisoten ali kamor gliva kandida razrašča svoje lovke. Vendar pa v primeru uporabe Zapperja trikrat na dan za teden dni ali več, lahko v večini primerov pripomorete tudi k odstranitvi teh “prebivalcev” svojega telesa.

Kaj pa preživeli paraziti?

Notranjost žolčnih kamnov lahko vsebuje parazite, ki so Zapperju nedostopni. Očistite si jetra in na ta način odstranite vir ponovne okužbe. Kot rečeno, električni tok pogosto ne vpliva na središče črevesne vsebine.

Kaj pa “dobre” bakterije, ali so uničene?

Med “dobrimi” in “slabimi” bakterijami ni mogoče razlikovati. Vendar pa so tudi dobre bakterije slabe, če gredo skozi steno črevesja, zato Zapper vpliva predvsem na “slabe” bakterije. “Dobrim” bakterijam koristi, ko so “slabe” uničene. Domači jogurt in kislo mleko sta še posebej dobra za ponovno vzpostavitev normalne črevesne flore.

Ali pri uporabi Zapperja obstajajo stranski učinki?

Na začetku nekateri ljudje čutijo rahlo trzanje v različnih delih telesa. Običajno je to v delih telesa, kjer sicer čutijo bolečino ali kjer jim je strokovno medicinsko osebje povedalo, da imajo težave. Na začetku marsikdo postane zaspan, kar je posledica velikega števila mrtvih parazitov, bakterij in virusov v krvi.

Potrebno je kvalitetno spanje – med tem, ko spite namreč telo najbolje poskrbi samo zase.

Predlog za hitro odstranjevanje ostankov parazitov iz krvi: spijte 10 do 16 kozarcev (2 dl) vode tekom dneva med obroki, v telo pa je priporočljivo vnesti tudi minerale.

Priporočljivo je narediti klistir enkrat na dan (z grenko soljo). Prav tako poskusite zmanjšati vsakodnevni stres.

Je uporaba Zapperja škodljiva?

Ne. Zapper ne povzroča sprememb krvnega tlaka, ne vpliva na telesno temperaturo in tudi ne na duševno stanje človeka. Program ne povzroča bolečine, lahko pa le-to relativno hitro pomaga odpraviti. Zapperja pa ne uporabljajte, če ste noseči ali imate srčni spodbujevalnik!

Ima Zapper-Pro garancijo?

Seveda. Naprava ima 24-mesečni garancijski rok (dodatna oprema – kabli, ročke, rokavice…, je iz garancije izvzeta). Za servis se obrnete na nas, za morebitno popravilo pa potem poskrbi slovensko podjetje Status d.o.o. iz Metlike, ki Zapperje tudi proizvaja.