Spletna Trgovina

(12 mnenj strank)

Zapper-Pro

970.00

Morebitno akcijsko ponudbo preverite na naši facebook strani ali pokličite +386 31 320 693.

Vrhunski ciljno usmerjeni aparat Zapper-Pro z možnostjo nastavitev frekvenc od 1 do milijon Hz. Na voljo je 27 programskih mest s po 10-imi frekvencami (delovanje 30 minut; 10 x 3 minute) ter 5 programskih mest z eno frekvenco (delovanje neprekinjeno 9 ur). Frekvence s priloženo tipkovnico lahko kadarkoli spreminjamo skladno z našimi željami.

Več o Zapperju-Pro preberite tukaj.

Omejitev odgovornosti.

Kategorija:

12 mnenj za Zapper-Pro

 1. Peter

  Upal sem, da se mi bo stanje okužbe s kandido hitro pozdravilo, vendar sem bil še treh tednih uporabe še vedno kronično utrujen in imel še druge simptome. Seveda sem bil tudi na dieti, saj je potrebno eliminirati predvsem sladkor in belo moko. Vztrajal sem in po enem mesecu odšel na pregled. Prijetno presenečenje in zelo motivacijsko je bilo, ko so izvidi pokazali občutno zmanjšanje razraščenosti te glivice.

 2. marija

  Sama sem že dolgo v pokoju in vseh letih mojega življenja v naši družini nismo poznali ničesar drugega kot tablete, potem pa izvem, da so te zadeve s frekvencami starejše od mene. Priznam, da me je bilo sprva strah, če bom napravo znala uporabljati. Raje imam namreč stikalo on/off in nič drugega. Se je pa izkazalo, da je napravo mnogo lažje uporabljati, kot sem si predstavljala.

 3. novak

  Res vrhunska naprava…

 4. Lidija

  Vesela sem, da imam v teh časih, ko dnevno poslušamo o vseh mogočih nevarnostih povzročiteljev raznih bolezni, na voljo aparat, ki deluje na principu znanj, ki izhajajo še iz časa pred pohlepom raznih družb. Pomagam si lahko sama, kadarkoli želim in to na naraven telesu prijazen način brez stranskih učinkov.

 5. Jani

  Aparat je dober, vendar imam enostavno premalo časa, da bi ga uporabljal. Imam izredno stresno službo, pogosto imam glavobole in mi je precej lažje vzeti tableto ali dve kot pa da bi vsak dan samo sedel pol ure ali uro in se zapal… Priznam. Zapper sem sicer dobil kot darilo od brata.

  • marcus

   Pošteno povedano. Hvala za odgovor.

 6. marcus

  Pošteno povedano. Je pa odločitev popolnoma vaša… in odločili ste se, da boste nadaljevali vaš tempo življenja.

 7. Lea

  Zase lahko rečem, da me je bilo korone precej strah, sploh zato, ker smo v preteklosti vsi v družini imeli vsakoletne težave z gripo, otroci pa predvsem z angino. Zapper uporabljamo od konca lanskega leta in letos prvič nihče v družini ni zbolel ne za gripo, ne za angino, kaj šele za korono. Pa vsi vemo, kakšno je bilo stanje v šolah v februarju…

 8. Olivera

  Sama zapper uporabljam vsakodnevno ze leto in pol. Zapper-pro pa zdaj tretji mesec. Zacela sem po pregledu pri informodijagnostiku, ki je ugotovil okuzenost s paraziti zaradi propustnosti crevesja. Ta pregled je bil en v nizu mnogih, s katerimi sem poskusala priti do vzroka svojemu trenutnemu stanju, diagnosticiranemu pred 4 leti in sicer redki avtoimuni bolezni, za katero uradna medicina nima odgovorov niti terapij. Po 9 mesecih redne uporabe, se je sele telo ocistilo nezazelenih podnajemnikov. Sele potem so se zacele dogajati ocesu vidne spremembe, premiki, povlacenje vnetij in ostalih zivljenjsko ogrozajocih simptomov. Pocasi, vendar sistematicno , vztrajno funkcionalno izboljsanje.
  Nas sistem je kompleksen in sofisticiran, potrebuje pa pravilno podporo in pomoc za delovanje, uravnovesanje, regeneracijo in ozdravitev. Moja osebna izkusnja z zapperjem je neprecenljiva.
  V tem casu epidemije, pa vsa druzina uporablja se program korona, moz pa se dodatno programe za tezave s kolenom in hrbtom.

 9. Janez

  Za nakup aparata sem se odločil zaradi stalnih bolečin v kolenih, ki so se stopnjevale do te mere, da je bilo težko celo voziti. Zdravnik mi je po pregledu dejal, da bova najprej poskusila s protibolečinskimi tableti, v kolikor pa nič ne bo pomagalo, bo sledila operacija. Imel naj bi poškodovan meniskus… kakorkoli že, tablete mi niso blizu, raje imam naravne stvari. Rečem lahko, da so bolečine v kolenih skoraj popolnoma prenehale že po prvi terapiji. Sicer so se naslednji dan vrnile, vendar iz dneva v dan manj intenzivno. Po mesecu dni bolečin takorekoč ni več, sem pa poleg programa za kolena pričel še z drugimi terapijami (za imunski sistem in protiparazitni program).

 10. Anita

  Definitivno aparat, vreden svojega denarja! Zelo zadovoljna.

 11. Lidija

  Vesela sem, da imam v teh časih, ko dnevno poslušamo o vseh mogočih nevarnostih povzročiteljev raznih bolezni, na voljo aparat, ki deluje na principu znanj, ki izhajajo še iz časa pred pohlepom raznih družb. Pomagam si lahko sama, kadarkoli želim in to na naraven telesu prijazen način brez stranskih učinkov.

 12. Tina

  Naprava mi je precej zanimiva…sicer imam frekvenčne bioresonančne naprave https://devita-store.eu/deta/set-deta-ritm-30-m5-plus-deta-ap-30-m5-therapy9-free, s katerimi sem sicer zadovoljna, vendar me zelo moti to, da ne odgovarjajo na vprašanja in tudi ob nakupu ne dobiš nobene literature…..najbolj mi je všeč to, da so velikosti telefona, da izbereš vrsto bolezni (težave) in klikneš start in so zato zelo enostavne in priročne, da jih lahko uporabljaš kdajkoli oz. kjerkoli, Samo obesiš na vrat…ima možnost izbora programov za več kot 3000 bolezni in se samodejno posodablja vsako nedeljo…Zanima me, kakšna je razlika med vašo napravo in to in zakaj bi mi predlagali vašo….HVALA za odgovor!

  • marcus

   Vaša naprava, ki jo uporabljate je vsekakor zanimiva in zagotovo ne slaba. O sami uporabnosti in učinkovitosti te naprave mi ne bomo komentirali, lahko pa naredimo primerjavo bistvenih lastnosti:

   – naša naprava Zapper-Pro je analogna (naprava, ki je na vaši posredovani povezavi, je digitalna)
   – Zapper-Pro ima možnost nastavitev frekvenc od 1 do milijon Hz (naprava, o kateri pišete ima možnost nastavitev od 0,1 do 86.000 Hz)
   – Zapper-Pro deluje na 12V adapter, ki aparatu omogočajo konstantno napetost ne glede na nihanja v električnem omrežju. Posledica je stabilna frekvenca, ki je točno taka, kot jo nastavite. Aparatom, ki delujejo na baterije, frekvenca s slabljenjem baterije običajno niha oz. slabi
   – izhodna napetost (antene) pri napravi, ki jo opisujete, je 5V… Ne vemo pa, kaj se zgodi s to napetostjo, ko baterija ni več nova…
   – posodabljanje, o katerem pišete, je verjetno zelo dobro

   Mi smo se odločili za popolnoma znanstven pristop in za listo frekvenc ETDFL, ki temelji na znanstvenih in medicinskih raziskavah v 12 klinikah po svetu in se posodablja vsako leto. S to listo je kompatibilen naš aparat Zapper-Pro…

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja