Spletna Trgovina

S-zapp

100.00

Skalarna energija je odkrita pred mnogimi leti in v veliki meri pozabljena. Še danes jo napačno razumemo, podcenjujemo in premalo izkoriščamo.

J. C. Maxwell (1831 – 1879), škotski znanstvenik, je odkril skalarno energijo. Veliko je prispeval na področju matematične fizike in oblikoval teorijo o elektromagnetnem sevanju ter elektromagnetnih poljih.

Nikola Tesla je odkril, da lahko vzdolžno elektromagnetno valovanje prenaša energijo brez izgub na daljavo, prehaja skozi zidove, kovino in nima smeri. S-zapp uporablja Teslino zavojnico in se priključi direktno na Zapper-Pro, ki v tem primeru deluje kot oddajnik in sprejemnik hkrati. Tako je prvič na voljo skalarna plošča, ki oddaja skalarno polje na točno tisti frekvenci, ki jo želimo.

Več o skalarni energiji in S-zappu preberite tukaj: S-zapp Skalarna Energija

Kategoriji: ,

Opis

V telesu imamo od glave do nožnih prstov mrežo energijskih kanalov. Ta energijski sistem je odgovoren, da se počutimo dobro, zdravo in energizirano tako na fizični kot tudi na čustveni ravni.

Verjamemo, da se slabo počutje ali bolezen začneta z blokado naših kanalov – upočasni se metabolizem, začne se izločanje toksinov ter pade nivo volje in energije. Skalarna energija koristi ljudem, živalim in rastlinam. Z njo se poveča energijo celic, izboljša cirkulacijo in zmanjša bolečino ter vnetja. Pomaga pri poškodbah, spodbuja našo naravno imunsko funkcijo, izboljša absorpcijo hranil, izboljša kakovost spanja, izboljša osredotočenost in spomin ter zmanjšuje slabe učinke elektromagnetnega sevanja.

S-zapp ploščo priključimo na Zapper pro s pripadajočim kablom v vtičnico E1 ali E2. Ploščo položimo na ravno, suho in čisto podlago. Polje njenega delovanja je cca. 3 metre. Plošča je narejena tako, da lahko nanjo postavimo steklenico z vodo ali sokovi in skledo s solato ali kakšno drugo zelenjavo, sadjem, katero želimo oplemenititi s skalarno energijo. Za energiziranje prostora ploščo postavimo približno v sredino prostora z namenom boljše razporeditve skalarnih valov.

Za energiziranje vode, sokov, sadja in zelenjave (steklenico ali posodo z vsebino postavimo na ploščo) ter za energiziranje prostora (polje delovanja S-zappa je cca. 3 m) lahko uporabljamo npr. Solfegio frekvence. 8, 174, 285, 396, 417, 528, 639, 741, 852, 963 Hz.

Zapper pro seveda lahko tudi pri uporabi S-zapp skalarne plošče programiramo enako kot za vse ostalo po seznamu ETDFL.

Omejitev odgovornosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “S-zapp”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja