Zapper-Pro

Vse ima svojo frekvenco. Ne glede na stanje in počutje, si lahko pomagamo z Zapperjem, aparatom slovenskega porekla, izdelanega na principu analogne tehnologije, katerega uporaba je enostavna in prijazna za uporabnika.

Zapper-Pro je aparat, ki je ciljno usmerjen in ima praktično neomejene možnosti nastavitev oz. programiranja. Ne gre le za klasično terapijo proti parazitom, pač pa človeka obravnavamo celostno.

Zapper-Pro deluje tako preventivno kot kurativno in pomaga pri odpravi vzrokov slabega počutja. Naša ekipa prenaša znanje zadnjih 100 let dela s frekvencami z aparatom, ki je nadgradnja vseh dosedanjih aparatov.

Royal Rife in Phillip Hoyland

Glavni učinki Zapperja-Pro:

  • pomoč pri uničevanju virusov, parazitov in bakterij v določenih delih telesa
  • krepitev imunskega sistema
  • izboljšanje splošnega počutja in stanja telesa
  • pomoč pri pospeševanju postopka zdravljenja
  • razstrupljanje notranjih organov
  • pomoč pri odpravi bolečin

Zapper-Pro programiramo z izbranimi frekvencami. Več o  programiranju lahko preberete tukaj.

Zapper-Pro lahko uporablja vsak dan vsa družina. Dodamo lahko celo teslino skalarno ploščo, ki v radiju cca. 1,5 metra oddaja skalarne valove. Vsak program je sestavljen iz desetih frekvenc. ETDFL, preveden v slovenski jezik, z vsemi frekvencami brezplačno dobite na naslednji povezavi: E.T.D.F.L. – slovenska izdaja. Vsaka program traja 30 minut (10 frekvenc, vsaka 3 minute). Istočasno je lahko v aparatu do 10 programov, ki pa jih po želji lahko kadarkoli spreminjamo s priloženo tipkovnico. Vir in informacije o frekvencah ETDFL je etdfl.com.

Včasih je iskanje frekvenc v ETDFL preprosto (npr. prehlad, poiščemo odgovarjajoče frekvence in jih programiramo v določeni program). Bolj kompleksno iskanje (npr. pljučnica, ki jo lahko obravnavamo z različnimi izbirami) obravnavamo najprej z osnovnim programom, nato z bakterijo povzročiteljico in na koncu s programom za krepitev imunskega sistema. Kompleksno bolezen lahko obravnavamo z navedenimi tremi izbranimi skupinami frekvenc; eno zjutraj, drugo opoldan, tretjo zvečer. Vir informacij in frekvenc je ETDFL.com.

Naše zdravje in počutje sta v veliki meri odvisna od tega kako deluje naš imunski sistem. Ko deluje dobro, lahko njegov nadzorni mehanizem zazna škodljive napadalce ali tuje celice in jih začne odstranjevati. Ko imunski sistem iz različnih vzrokov oslabi, pride do zdravstvenih težav.

Zapper-Pro s ciljnimi frekvencami, odvisno od izbranega pribora – tudi skalarno energijo – lahko zagotovi energijsko podporo imunskemu sistemu in poveča njegovo sposobnost zaščite telesa. Zato je priporočljivo, da ob programih za pomoč pri različnih stanjih vedno izvajamo tudi programe za podporo imunskemu sistemu.

VZPON IN PADEC ZNANSTVENEGA GENIJA – DR. ROYAL RAYMOND RIFE (slovenski podnapisi)

Facebook

Spremljajte nas

Sledite nam na Facebooku, Instagramu in Twitterju