Zapper-Pro

Vse ima svojo frekvenco. Ne glede na stanje in počutje, si lahko pomagamo z aparatom slovenskega porekla, izdelanega na principu analogne tehnologije, katerega uporaba je enostavna in prijazna za uporabnika.

Zapper-Pro je aparat, ki je ciljno usmerjen in ima praktično neomejene možnosti nastavitev oz. programiranja. Ne gre le za klasično terapijo proti parazitom, pač pa človeka obravnavamo celostno.

Zapper-Pro deluje tako preventivno kot kurativno in pomaga pri odpravi vzrokov slabega počutja. Naša ekipa prenaša znanje zadnjih 100 let dela s frekvencami z aparatom, ki je nadgradnja vseh dosedanjih aparatov.

Royal Rife in Phillip Hoyland

Glavni učinki Zapperja-Pro:

  • uničevanje virusov, parazitov in bakterij v določenih delih telesa
  • krepitev imunskega sistema
  • izboljšanje splošnega počutja in stanja telesa
  • pospeševanje postopka zdravljenja
  • razstrupljanje notranjih organov
  • odprava bolečin
  • pomoč pri zdravljenju različnih bolezni

Zapper-Pro programiramo z izbranimi frekvencami. Več o  programiranju lahko preberete tukaj.

Zapper-Pro lahko uporablja vsak dan vsa družina. Aparat ima možnost izvajanja terapij z enim ali dvema paroma elektrod (bakrene ročke, elektroprevodne rokavice, nogavice, zapestnice in kolenski stezniki), terapijo pa lahko opravljata tudi dve osebi hkrati. Dodamo lahko celo teslino skalarno ploščo, ki v radiju cca. treh metrov oddaja skalarne valove. Vsaka terapija je sestavljena iz desetih frekvenc izbranih iz literature ETDFL na USB ključku (priložen Zapperju-Pro ob nakupu ali najemu) in na naši spletni strani. ETDFL, preveden v slovenski jezik, z vsemi frekvencami brezplačno dobite na naslednji povezavi: E.T.D.F.L. – slovenska izdaja. Vsaka terapija po enem programu traja 30 minut (10 frekvenc, vsaka 3 minute). Istočasno je lahko v aparatu do 10 programov, ki pa jih po želji lahko kadarkoli spreminjamo s priloženo tipkovnico.

Včasih je iskanje frekvenc preprosto (npr. prehlad, poiščemo odgovarjajoče frekvence in jih programiramo v določeni program). Bolj kompleksno iskanje (npr. pljučnica, ki jo lahko obravnavamo z različnimi izbirami) obravnavamo najprej z osnovnim programom, nato z bakterijo povzročiteljico in na koncu s programom za krepitev imunskega sistema. Kompleksno bolezen lahko obravnavamo z navedenimi tremi izbranimi skupinami frekvenc; eno zjutraj, drugo opoldan, tretjo zvečer.

Naše zdravje in počutje sta v veliki meri odvisna od tega kako deluje naš imunski sistem. Ko deluje dobro, lahko njegov nadzorni mehanizem zazna škodljive napadalce ali tuje celice in jih začne odstranjevati. Ko imunski sistem iz različnih vzrokov oslabi, pride do zdravstvenih težav.

Zapper-Pro s ciljnimi frekvencami, odvisno od izbranega pribora – tudi skalarno energijo – lahko zagotovi energijsko podporo imunskemu sistemu in poveča njegovo sposobnost zaščite telesa. Zato je priporočljivo, da ob programih za različna bolezenska stanja vedno izvajamo tudi programe za podporo imunskemu sistemu.

VZPON IN PADEC ZNANSTVENEGA GENIJA – DR. ROYAL RAYMOND RIFE (slovenski podnapisi)

Facebook

Spremljajte nas

Sledite nam na Facebooku, Instagramu in Twitterju

Spanje

F-Gen nastavite na frekvenco 1.2 Hz (delta valovi) in ga zvečer, ko greste spat, vključite za 10 ur. Na vas in vaše možgane …

Predlogi za Podporo Telesu

  Spodaj navajamo nekaj predlogov, ki jih lahko uporabite za podporo telesu. Ti predlogi so lahko zelo koristni za mnoge …

Kako do Najboljših Rezultatov?

Zapper-Pro spodbuja svoje uporabnike, da se seznanijo z svojim zdravstvenim stanjem. Raziskovanje naslednjih tem in vključevanje …