Zapper-Pro & 11. Harmonic Resonance Frequency

Uporaba 11. harmonične resonančne frekvence z Zapperjem-Pro

Zapper-Pro

V zadnjih letih so mnogi uporabniki spoznali neprecenljivo vrednost Zapperja-Pro. Učinki delovanja izbranih frekvenc ETDFL izredno pozitivno delujejo na izboljšanje stanja telesa. Frekvence ETDFL imajo točno določene vloge v točno določenih celicah, tkivih in organih v telesu. Delujejo namreč ciljano. Več informacij o aparatu Zapper-Pro in ETDFL:

Zapper-Pro ima dva enakovredna izhoda, na katera lahko istočasno priključimo dvoje različnih elektrod.

Na ta način lahko terapije ena oseba izvaja na rokah in nogah hkrati ali izvaja terapije na rokah/nogah in doda S-zapp ali F-Gen ali pa terapijo izvajata dve osebi istočasno.

11HRF

Zdaj pa je za uporabo v kombinaciji z Zapperjem-Pro na voljo tudi 11. Harmonična Resonančna Frekvenca. Aparat, ki ga priključimo na Zapper-Pro smo poimenovali 11th HARMONIC RESONANCE FREQUENCY oz. 11HRF.

Osnova je še vedno Zapper-Pro, ki preko prvega izhoda oddaja osnovno frekvenco, 11HRF pa priključen na drugi Zapperjev izhod fazno sinhronizirano oddaja 11. Harmonično Resonančno Frekvenco osnovne frekvence.

11. frekvenca odpira celice za lažji in globlji vstop frekvence v samo celico v telesu. Z drugimi besedami: z uporabo 11HRF se izboljša delovanje osnovnih frekvenc ETDFL. Poveča se njihov doseg, kar pomeni, da frekvenčna terapija doseže tudi tiste celice, ki so bile doslej težko ali popolnoma nedosegljive.

11HRF odpira novo področje delovanja samega Zapperja-Pro in razširja njegovo uporabo in še poveča njegovo učinkovitost pri veliko bolj zapletenih stanjih telesa.

Doslej smo Zapper-Pro lahko uporabljali na rokah ali nogah, za intezivnejše terapije pa smo uporabili npr. elektroprevodne rokavice in nogavice hkrati. Lahko smo v en izhod priključili bakrene ročke in v drugega S-zapp ali F-Gen. Odslej pa lahko uporabimo na rokah osnovno želeno frekvenco, na nogah pa 11. harmonično frekvenco te iste frekvence. Dodatna prednost 11HRF je tudi v njegovih dveh izhodih. Povedano drugače: 11. harmonično frekvenco lahko uporabimo na rokah in nogah hkrati, lahko pa jo npr. uporabljata tudi dve osebi istočasno. Pri tem pa je še vedno na razpolago en Zapperjev izhod za glavno frekvenco.

Terapije s kombinacijo glavne frekvence in 11. harmonične frekvence se uporabljajo predvsem pri resnih, slabih stanjih telesa in pri kronično slabem počutju. Priporočljiva je uporaba največ 2 krat dnevno. Telo mora namreč imeti dovolj časa, da izloči odpadne snovi. Tudi zdaj je pomembno, da v telo preko dneva vnesemo dovolj veliko količino vode - vsaj 2 litra.

Enako kot pri osnovni uporabi Zapperja-Pro, se uporaba 11HRF odsvetuje nosečnicam, bolnikom s srčnim spodbujevalnikom ali defibrilatorjem, epileptikom in shizofrenikom.

Kaj je 11th Harmonic Resonance Frequency?

11. Harmonična resonančna frekvenca

Če ste kdaj igrali na inštrument ali preprosto potrkali po kateremkoli predmetu, ste imeli opravka s harmonično resonančno frekvenco. Vse na Zemlji in v vesolju vibrira na določeni frekvenci. Vsak objekt ali material ali organizem v vesolju obstaja z določeno frekvenco vibracij. To je frekvenca, ki resonira ob dotiku s predmetom ali organizmom. Predstavimo jo lahko kot val z osnovno frekvenco in njenimi harmoniki. Predmeti, organi, celice, virusi, bakterije... imajo lahko tudi niz frekvenc, kar že poznamo iz ETDFL.

Vsak kos snovi ima resonančno frekvenco ali niz frekvenc, ker je vsa snov sestavljena iz atomov. Atome tvorijo elektromagnetni valovi, ki imajo določeno frekvenco. Ko ti atomi tvorijo večji kos snovi, je frekvenca elektromagnetnih valov frekvenca te snovi.

Harmonične resonančne frekvence 2. 5. 7. in 11. je začel preučevati že Pitagora. Harmonične resonančne frekvence so napetosti ali tokovi, ki delujejo kot večkratnik osnovne frekvence. Najdemo jih v strojništvu, glasbi, medicini... 11. harmonično frekvenco oz. 11. harmonik so uporabljali skladatelji klasične glasbe, na njej pa temelji tudi večina astroloških kart. Dr. Anthony Holland, profesor in glasbenik je s svojo ekipo v sodelovanju z znanstveniki, ki proučujejo raka, dokazal, da 11.harmonična frekvenca odpira in pomaga pri uničevanju patogenih celic v telesu.

O tem odkritju in raziskavah preberite tukaj.

Pomembno

11HRF frekvenc ne oddaja, pač pa spremeni osnovno frekvenco, ki jo dobi od Zapperja-Pro, pri tem pa ohranja popolno 100% natančnost. Potrebno je poudariti, da ima tako kot Zapper-Pro tudi 11HRF analogna izhoda. Za lažje razumevanje: izhodne frekvence so brez popačenja. Druga pomembna lastnost 11HRF je - kot smo že omenili zgoraj - fazna sinhronizacija 11. harmonika z osnovno Zapperjevo frekvenco. In nenazadnje, pri vsem skupaj se ohranja kvadratni val in pozitivni offset.

Naše telo je kot simfonični orkester. Vsaka celica ima svojo naravno resonanco, ki prispeva k našemu harmoničnemu zdravju.

Frekvence hrbtenice

V starih časih so številni terapevti uporabljali frekvence za zdravljenje ljudi, pri čemer je šlo za glasbeno terapijo. …

Bolečina

Kaj je bolečina? Bolečina je splošen izraz, ki opisuje neprijetne občutke v telesu. Nastane zaradi aktivacije živčnega …

Urogenitalni trakt & Prostata

V trebušni votlini se poleg številnih drugih organov nahajajo tudi organi urogenitalnega trakta. Sem prištevamo organe …