Spletna Trgovina

Generator vodikove vode V8

140.00

Generator Vodikove Vode V8 je naprava za domačo uporabo, namenjena obogatitvi pitne vode z osnovnim elementom vodikom oziroma vodikovimi ioni.

Več informacij o lastnostih vodikove vode, njeni uporabi in učinkovitosti preberite na povezavi: https://frequency-therapy-healing.com/vodik-kot-antioksidant/

1. Vrč
2. Napajalni kabel
3. Vtičnica za priklop napajalnega kabla v napravo
4. Komandna plošča
5. Zaslon – odštevalnik časa aktivne funkcije
6. STANDARD HYDROGEN – tipka za funkcijo standardne proizvodnje vodika v vodi
7. HIGH HYDROGEN – tipka za funkcijo povečane proizvodnje vodika v vodi
8. HEATING – tipka za funkcijo ogrevanja vode
9. SMART CLEANING – tipka za funkcijo pametnega čišcenja
Kategorija:

Opis

Kaj natančno naredi molekularni vodik in zakaj je tako edinstveno poseben in močan kot antioksidant?

  • Majhna velikost molekule vodika skupaj z njeno hidrofobno naravo (tj. ni razredčena z vodo) omogoča, da zlahka prodre vse do majhnih mitohondrijev v celicah. Molekularni vodik je eden redkih ali morda edini antioksidant, ki to lahko stori.
  • Molekularni vodik je inteligentno selektiven pri svoji antioksidativni aktivnosti: selektivno odstranjuje škodljive radikale (na primer hidroksilni radikal), medtem ko na koristne (npr. signalne molekule) ne vpliva.
  • Molekularni vodik nima škodljivih stranskih učinkov, ker je stranski produkt njegovega nevtraliziranja hidroksilnega radikala preprosto – voda.
  • Molekularni vodik ne deluje le kot antioksidant sam po sebi, temveč na svoji poti povečuje endogeno proizvodnjo drugih antioksidantov (npr. glutation) v telesu, če so na nižji od optimalne ravni.
  • Molekularni vodik ima ne le antioksidativne, ampak tudi protivnetne lastnosti. Vse to privede do velikega in dokazanega potenciala uporabe molekularnega vodika pri preprečevanju in zdravljenju širokega spektra bolezni, izboljša športno zmogljivost ter izboljša splošno zdravje in poskrbi za dobro počutje. Ne glede na to, ali vdihavamo vodik kot plin ali pijemo vodikovo bogato vodo ali pa se kopamo v vodikovo bogati vodi – vnos vodika v telo ima koristne in morda celo izjemno koristne učinke.

Več informacij o lastnostih vodikove vode, njeni uporabi in učinkovitosti preberite na povezavi: https://frequency-therapy-healing.com/vodik-kot-antioksidant/

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Generator vodikove vode V8”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja