Zapper in paraziti

Domov Forumi Splošna vprašanja o Zapper-Pro Zapper in paraziti

Pregleduje 1 odgovor na temo
  • Avtor
    Prispevki
      ivan
      Participant

Vedno sem mislil, da je Zapper naprava, ki je namenjena izključno uničevanju parazitov, saj sem ga večkrat zasledil v povezavi s Huldo Clark in njenimi raziskavami. Te dni sem malo bolj podrobno prebiram informacije in vidim, da se aparat uporablja za več zadev – podpora imunskemu sistemu, notranjim organom, razstrupljanje, zasledil sem celo bachove esence…

Zanima me, če je učinek pri drugih težavah enako dober kot pri parazitih?

marcus
      Keymaster

Hvala za vaše vprašanje, @Ivan. Imate prav – Zapper-Pro ni namenjen zgolj odpravljanju parazitov, temveč se lahko uporablja na mnogo širših področjih. Vse v našem telesu – od organov, imunskega sistema do čustvenih stanj – ima svojo lastno frekvenco. S pravimi frekvencami lahko vplivamo na različne procese v telesu in jih podpiramo pri njihovem delovanju.

Pri nas prioritetno sledimo sistemu ETDFL, ki temelji na delu 12 klinik po svetu, kjer izvajajo diagnostiko in terapije na dejanskih bolnikih. Njihove najbolj uspešne kombinacije frekvenc nato vpisujejo v knjigo, ki je dostopna tudi pri nas. Če vas zanima, jo lahko brezplačno prenesete v PDF obliki tukaj:
      🔗 https://zapper-pro.si/delovanje/e-t-d-f-l-slovenska-izdaja/

Skozi zgodovino so številni znanstveniki, raziskovalci in zdravniki odkrivali frekvence za različna stanja. Uspešnost terapije pa je odvisna od vsakega posameznika in njegovega celostnega pristopa k težavi.

Torej, da – s frekvenčno terapijo lahko:
      ✔ Podpiramo delovanje organov
      ✔ Okrepimo imunski sistem
      ✔ Delujemo na čustveni ravni
      ✔ Pomagamo pri razstrupljanju
      ✔ Ublažimo bolečine
      ✔ Podpiramo telo pri regeneraciji
      ✔ In tako naprej…

Če želite boljši vpogled v celoten koncept uporabe frekvenc, za začetek priporočam branje članka o začetnem protokolu:
      🔗 https://frequency-therapy-healing.com/prirocnik-za-uporabo-zapperjev/anti-age-terapije/skrivnost-vecne-mladosti-ali-kako-obnoviti-mitohondrije/

Upam, da vam bo to pomagalo razumeti širino uporabe frekvenc!

Pregleduje 1 odgovor na temo
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.