Mi (cela družina) uporabljamo Zapper Pro od decembra 2024. Najhitreje se učinek vidi pri problemih, ki so bolj “površinski”… Npr.hčerko je pičil obad, nastala je alergijska reakcija (otrdlina, srbečica,..). Po eni terapiji “piki alergije” se je stanje umirilo, oteklina je izginila, srbečica tudi.
Jaz osebno sem imela pred uporabo Zapperja kar nekaj težav z bolečinami v vratu in ramenih (kronično). Z uporabo Zapperja je stanje veliko boljše. Seveda je potrebno spremeniti še kaj…
Uporabljam ga za mamo, ki je že stara gospa.. bolečine v križu, išias, žile,… tu se stanje seveda po pričakovanjih ne more prav veliko spremeniti, vendar so bolečine večino dni znosne.. ob redni uporabi ne potrebuje protibolečinskih sredstev.
Najmanj nam je pomagal pri sezonski spomladanski alergiji…mislim, da bo potrebno poglobiti razumenvanje vzroka za alergijsko reakcijo in delati tudi na prehrani.
Največji “problem” pri uporabi je v tem, da je potrebno zelo natančno izbrati terapijo in dobro razumetni problem, pa tudi vztrajati je potrebno. Prav tako je potrebno (kot nam ste tudi svetovali na delavnici) spremeniti prehrano in narediti še kaj za svoje zdravje.