Frekvence in uradna medicina

Domov Forumi Frekvenčna terapija in zdravje Frekvence in uradna medicina

Pregleduje 1 odgovor na temo
  • Avtor
    Prispevki
      Fin
      Participant

Kar nekaj mojih znancev doma uporablja frekvence za razne težave. Mnogi imajo dobre rezultate, a me zanima, zakaj to ni del uradne medicine? Če res deluje, zakaj zdravniki tega ne priporočajo ali uporabljajo?

Asta
      Participant

Frekvenčna terapija sploh ni “alternativa” v pravem pomenu besede, ampak gre za high-tech medicino, ki temelji na znanstveno dokazanih principih fizike in bioresonance. To ni nekaj novega – že Nikola Tesla in Royal Rife sta raziskovala vpliv frekvenc na celice in patogene, sodobna medicina pa uporablja elektromagnetne frekvence že pri MRI napravah, TENS terapijah, elektroakupunkturi in še kje.

Moje mnenje oz. odgovor na tvoje vprašanje:

Velike farmacevtske korporacije ne vlagajo v raziskave frekvenc, ker s tem ne morejo prodajati zdravil. Medicina, ki temelji na farmaciji, preprosto nima interesa razvijati tehnologije, ki bi lahko zmanjšala potrebo po kemičnih substancah.

Razvoj te tehnologije poteka predvsem v zasebnih klinikah, kjer imajo svobodo raziskovanja in preizkušanja brez birokratskih ovir.

Veliko uspešnih metod zdravljenja se nikoli ne prebije v mainstream, ker zahtevajo drugačen pristop – takšen, kjer je telo obravnavano kot celota in ne kot skupek simptomov.

Danes napredne klinike po svetu že uporabljajo frekvenčne naprave za podporo telesu pri samozdravljenju. To ni “ugibanje” – to so konkretni rezultati in najuspešnejše frekvence.

Moje mnenje? Frekvenčna terapija ni prihodnost – to je že sedanjost!

Pregleduje 1 odgovor na temo
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.