Članek na Klepet ob kavi

Članek na Klepet ob kavi

Frekvence kot vir zdravja z znanstvenega vidika

Frekvence kot vir zdravja z znanstvenega vidika

Od predvajanja prve oddaje Klepet ob kavi o Zapperju-Pro je zanimanje za aparat preseglo vsa pričakovanja. Pojavilo se je veliko dobrih vprašanj ljudi, ki že uporabljajo različne zapperje ali pa jih sama tematika zanima.

Največ vprašanj je bilo zastavljenih v zvezi z uporabnostjo zapperjev z eno ali več fiksnimi frekvencami ter če so te frekvence univerzalne in seveda, če so uporabne.

Zapperji z eno ali več frekvencami imajo večinoma fiksne frekvence 8 Hz, 500 Hz, 2.500 Hz, 30.000 Hz in 32.000 Hz. O ustreznosti in uporabnosti tovrstnih zapperjev ne moremo komentirati, saj to ni naše poslanstvo. Po naših spoznanjih in glede na raziskave medicinske ekipe, ki dela na projektu ETDFL v Berlinu, ne obstajajo univerzalne frekvence, ki bi na vse mikroorganizme, viruse, bakterije ali različne človeške organe vplivale enako. Zagotovo je vsaka frekvenca za nekaj dobra, vendar to raziskovanje prepuščamo uporabnikom.

Veliko vprašanj je bilo postavljenih tudi o različnih listah frekvenc, zato se bomo na tem mestu dotaknili nekaj pomembnih informacij.

Ena izmed frekvenčnih seznamov je lista frekvenc dr. Hulde R. Clark. Znanstvenica dr.Hulda R. Clark je naredila ogromno na področju raziskav in uporabi frekvenc. Njen seznam frekvenc je zelo uporaben na napravah, ki so zanje razvite. Ti zapperji se imenujejo Syncro Zap ali Varizapper, uporabljajo pa se po protokolu 7 min aktivno, 20 min pavze in tako 3 krat zapored. Frekvence za različna slaba počutja oz. bolezenska stanja se lahko dokupijo na različnih sd ali sim karticah. Tudi v tem primeru ne moremo komentirati o učinkovitosti in/ali uporabnosti teh naprav, vemo pa, da je izbira frekvenc proti našemu aparatu Zapper-Pro zelo skromna.

Naslednja frekvenčna lista je CAFL lista. To je konsolidirana lista frekvenc, zbrana iz različnih virov, sestavljana pa je bila dolga leta. Za to listo je bilo narejeno ogromno preizkusov in raziskav ter terapij v različnih zdravstvenih ustanovah, katere se ukvarjajo z frekvencami po celem svetu. CAFL lista se ne posodablja, zato je lista danes že malo zastarela. Za določena bolezenska stanja ima navedenih tudi do 30 različnih frekvenc, tako da bi bile naprave za takšne terapije zelo zahtevne in posledično zelo drage ter neprijazne do uporabnikov.

Da bi se odmaknili od te rahle zmede na trgu in odgovorili na najboljši možni način, smo v uporabo prevzeli listo EDTFL (The Electro Therapy Device Frequency List), ki ima znanstveno osnovo in se uporablja po domovih in klinikah širom sveta. Izvor frekvenc je 12 klinik po celem svetu, sam seznam ETDFL pa se ureja v Berlinu na sedežu projekta ETDFL Za vsako stanje ima navedenih po deset najnatančnejših frekvenc oz. frekvenc, ki so se med raziskavami na klinikah na dejanskih bolnikih izkazale kot uspešne. Ta lista se posodablja vsako leto, je odprta in dostopna na spletu v vseh večjih svetovnih jezikih.

Da bi to listo približali našim uporabnikom, smo naredili prevod v slovenski jezik in podrobneje obrazložili določena bolezenska stanja v sami listi. Obenem smo vse frekvence iz enote kHz (katera je na originalni listi) pretvorili v Hz, tako da so frekvence pripravljene za neposreden vnos v Zapper-Pro. Ta pristop smo nadaljevali tudi pri posodobitvi samega Zapperja-Pro, ustvarili smo novo podobo z namenom, da bo še bolj prepoznaven in prijazen za njegove uporabnike. V istem slogu smo prenovili in posodobili našo spletno stran, ji dodali nove vsebine in tudi njo uskladili z željami naših uporabnikov.

Marcus Zapper-Pro je aparat slovenskega porekla, izdelan na principu analogne tehnologije s praktično neomejenimi možnostmi nastavitev in uporabe. Aparat ima dva izhoda, kar nam omogoča hkratno uporabo dvojih različnih elektrod na eni osebi ali celo izvajanje iste terapije na dveh osebah hkrati. Možna je uporaba različnih kombinacij elektrod in sicer bakrenih ročk, posameznih elementov suhega seta, ki vključuje elektroprevodne rokavice, nogavice, zapestnice in kolenske steznike, ter povsem nove pridobitve – skalarne plošče, imenovane S-zapp, ki uporablja Teslino zavojnico. Slednja je na voljo v dveh različnih barvah in sicer v zeleni s črnim ohišjem ter zlato-rumeni z belim ohišjem. Bakrene ročke (oblečene v mokre nogavičke) in vse elektrode suhega seta, frekvence – ki jih Zapper-Pro oddaja – prenašajo direktno v telo, medtem ko nam skalarna plošča S-zapp energijo dovaja preko skalarne energije. Skalarna energija tako z želenimi frekvencami vpliva na vse, kar se v času delovanja nahaja v 3 metrskem krogu okoli nje.

Zapper-Pro nam s svojim širokim izborom frekvenc omogoča celostno obravnavo človeka. Kot smo poudarili že v prvi oddaji Klepet ob kavi, je naše poslanstvo predvsem prenašanje znanja zadnjih 100 let dela in raziskav (Nikola Tesla, dr.Royal R. Rife, dr. Georges Lakhovsky, dr. Bob Beck, Dr. Hulda R. Clark in drugi) s frekvencami z aparatom, ki je nadgradnja vseh dosedanjih aparatov, zdaj prvič tudi s slovensko izdajo ETDFL, ki jo kot e-knjigo na skoraj 500 straneh brezplačno prejmete tudi na naši spletni strani https://zapper-pro.si

Marko Črnivec

Zapper-Pro

info@zapper-pro.si

https://zapper-pro.si

031 320 693

https://www.facebook.com/ZapperSmartHealth/posts/424859008957590

Write a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja