Spletna Trgovina

ETDFL 2023-2025 – knjiga v tiskani obliki v slovenščini

25.00

Frekvenčni seznam ETD (The Electro Therapy Device Edition Frequency List (avgust 2020 – 2022) uporabnikom ETD daje jasen in obsežen priročnik za uporabo naprav za elektronsko terapijo proti različnim boleznim in težavam, vključno s paraziti, bakterijami in virusi.

Knjigo ETDFL so sestavili medicinski raziskovalci, ki uporabljajo Dr. Rife Profesionalne aparate v kombinaciji s Quantum SCIO Bioresonančnimi napravami za odkrivanje in beleženje frekvenc, ki so se izkazale kot uspešne pri zdravljenju dejanskih pacientov. Zdravniki ob vsakem uspešnem zdravljenju zabeležijo sklope frekvenc posameznih bolezni in jih nato zapišejo v to knjigo – seznam ETDFL (The Electro Therapy Device Frequency List).

E.T.D.F.L. (ETDFL.com) in Zapper-Pro.si ne jamčita, da bodo frekvence Royal Rife v tej knjigi pozdravile kakršne koli bolezni ali bolezenska stanja. Seznam ETDFL je vodnik, ki ga je sestavilo medicinsko osebje za elektroterapijo, ki je že imelo uspešne rezultate na vsaki od navedenih specifičnih frekvenc.

Kategorija:

Opis

E.T.D.F.L. je stalni projekt 12 klinik po vsem svetu, ki uporabljajo Quantum SCIO Bioresonančni aparat za beleženje frekvenc bolezni dejanskih pacientov, nato pa izpišejo 10 najbolj natančnih frekvenc, ki so za uporabo s frekvenčnimi aparati.

Projekt se je začel leta 2006, ko je bil prvotni seznam frekvenc CAFL ukinjen (The Consolidated Annoated Frequency List).

ETDFL je postal nov seznam, ki ga zdaj uporablja več 100.000 uporabnikov po vsem svetu. Natančnost frekvenc se kaže v pozitivnih rezultatih uporabnikov, ki jih uporabljajo v klinikah in domovih v vseh državah sveta.

ETDFL se posodablja enkrat letno. Najnovejše različice PDF so na voljo na etdfl.com in v slovenskem jeziku na Zapper-Pro.si.

V kolikor želite več od tukaj podanih informacij, raziskujte naprej s pomočjo originalnega angleškega ETDFL seznama frekvenc.

E.T.D.F.L. – slovenska izdaja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ETDFL 2023-2025 – knjiga v tiskani obliki v slovenščini”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja