Zlato Pravilo Zappanja

Zlato Pravilo Zappanja

Vsako živo bitje, ki živi v ali na vas, ki porablja vašo energijo ali vire in vam v zameno ne daje nobene koristi, je parazit. To vključuje žuželke, glive, bakterije in viruse.

Morda vas bo presenetilo, če boste izvedeli, da imajo vsi paraziti, razen morda virusov, tudi svoje lastne parazite. Virusi in spirohete lahko parazitirajo bakterije. Glive lahko parazitirajo večje glive, bakterije in žuželke. Žuželke lahko hranijo številne različne vrste parazitov v notranjosti in na površini njihovih teles.

Razumljivo je, da se vsak posameznik želi znebiti svojih parazitov v trenutku, ko dobi v roke Zapper-Pro, vendar je treba biti previden.

Ko ubijete na stotine večjih parazitov, kot so pršice (“velike” v primerjavi z bakterijami), pustite vse njihove notranje in zunanje parazite žive. Ko se telesa teh večjih parazitov razgradijo, se vse te žive glive, bakterije in virusi sprostijo v vaš krvni obtok.

Ker ste pravkar ubili njihove izbrane gostitelje, boste morali prevzeti njihovo mesto kot gostitelj gliv, bakterij in virusov, ki so se sprostili iz njih. Imunski sistem se mora zdaj z njimi spopasti. Torej je zlato pravilo pri zappanju naslednje: Delajte od najmanjšega do največjega in se vrnite na manjše. Najprej se lotite bakterij in virusov, šele nato začnite z uničevanjem večjih parazitov, nato pa se ponovno vrnete na manjše, ki so se z uničenjem večjih sprostili v krvni obtok. Ko namreč začnete z uničevanjem bakterij in virusov, ki jih imate v telesu, morda ne boste dosegli vseh tistih, ki se nahajajo znotraj večjih parazitov.

Ko se boste na koncu uspeli rešiti svojih največjih parazitov, boste torej že pred tem odstranili večino ostalih manjših parazitov. Ker bo količina teh, ki se bodo sprostili iz odmrlih večjih parazitov manjša, boste z njimi lažje opravili. Celoten proces lahko traja kar nekaj časa, zato je potrebno vztrajati.

Ponovimo: Katero je zlato pravilo zappanja? Začnite pri najmanjših, nadaljujte pri največjih in se nato vrnite na manjše parazite. Frekvence, ki jih uporabite za vse različne parazite, najdete v ETDFL frekvenčni listi v slovenščini.

2 Comments

 • Jana

  Marsikje sem že prebrala o tem, kako ena sama frekvenca ubije popolnoma vse parazite – od glist, bakterij pa vse do trakulj – in to samo v sedmih minutah. Sama osebno temu pač ne morem verjeti, ker je popolnoma nelogično iz kateregakoli stališča. Ta članek pa popolnoma razumljivo opisuje, da zadeva ni tako enostavna. Zelo lepo napisano. In realno in kot sem rekla, popolnoma razumljivo. Hvala vam.

 • Ines Perkavac

  Krasno obrazloženo in hvala za skrb.

 • Write a Comment

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.

  Frekvence hrbtenice

  V starih časih so številni terapevti uporabljali frekvence za zdravljenje ljudi, pri čemer je šlo za glasbeno terapijo. …

  Bolečina

  Kaj je bolečina? Bolečina je splošen izraz, ki opisuje neprijetne občutke v telesu. Nastane zaradi aktivacije živčnega …

  Urogenitalni trakt & Prostata

  V trebušni votlini se poleg številnih drugih organov nahajajo tudi organi urogenitalnega trakta. Sem prištevamo organe …