Priročnik za Uporabo Aparata Zapper-Pro

Tukaj nastaja dolgo pričakovan priročnik za uporabo aparata Zapper-Pro. V nekaj tednih, mesecih bo iz celote nastala knjiga, tudi z vašo pomočjo. Vsebine se dodajajo sproti, zato nas spremljajte.

Ne spreglejte objav na spletni strani Dobrih Vibracij – KLIK.

ZLATO PRAVILO ZAPPANJA

Katero je zlato pravilo zappanja? Začnite pri najmanjših, nadaljujte pri največjih in se nato vrnite na manjše parazite.

PREBERI VEČ

KAKO DO NAJBOLJŠIH REZULTATOV?

Zapper-Pro spodbuja svoje uporabnike, da se seznanijo z svojim zdravstvenim stanjem. Raziskovanje vključevanje znanja v osebni zdravstveni režim močno poveča učinkovitost naprave Zapper-Pro.

PREBERI VEČ

MIKROORGANIZMI: VIRUSI, BAKTERIJE & SORODNE BOLEZNI

Za vse bolezni, povezane z bakterijami in virusi, se uporablja ista strategija. Strategija ciljanja teh mikroorganizmov je podobna pri vseh in sicer na način opisan v tem članku.

PREBERI VEČ

PREDLOGI ZA PODPORO TELESU

Predlogi za podporo telesu vam lahko pomagajo mnogim posameznikom ne glede na stanje, v katerem so.

PREBERI VEČ

SPANJE

Kako si lahko z Zapperjem-Pro in F-Genom pomagamo pri nespečnosti? Preverite različne možnosti in preberite dodatne nasvete.

PREBERI VEČ

VPLIV TEŽKIH KOVIN NA TELO

Ali vam strupene težke kovine uničujejo življenje? Imate kronične zdravstvene težave in še niste našli odgovorov, ki jih iščete? Če menite, da že predolgo iščete odgovore, niste sami.

PREBERI VEČ

VAŠA EKIPA ZA IZLOČANJE TEŽKIH KOVIN

Dobra novica pa je, da obstajajo koraki, s pomočjo katerih lahko zmanjšate izpostavljenost težkim kovinam in se tudi počasi znebite težkih kovin, ki so že v vašem telesu.

PREBERI VEČ

IZPOSTAVLJENOST TEŽKIM KOVINAM IN FREKVENČNA TERAPIJA

Seznam frekvenc težkih kovin je z raziskavami sestavil dr. Toshihiko Yayama na Japonskem. Teste in analize je izvajal s skeniranjem s frekvenčnimi aparati na bolnikih z znanimi zastrupitvami s težkimi kovinami.

PREBERI VEČ

MULTIPLA SKLEROZA

Ta avtoimuna bolezen se kaže z različnimi znaki in poteki, zato ji rečejo tudi bolezen tisočerih obrazov. Po ETDFL tudi za multiplo sklerozo obstajajo frekvence in protokoli za pomoč in lajšanje težav.

PREBERI VEČ

AVTOIMUNSKE MOTNJE in BOLEZNI

Bolezni, ki nastanejo zaradi pretiranega odziva imunskega sistema na celice lastnega organizma. Najpogostejše avtoimunske bolezni so revmatoidni artritis, multipla skleroza, sistemski lupus eritematozus, celiakija, Chronova bolezen in luskavica…

PREBERI VEČ

UROGENITALNI TRAKT & PROSTATA

V trebušni votlini se poleg številnih drugih organov nahajajo tudi organi urogenitalnega trakta. Sem prištevamo organe sečil in rodil. Sečila obsegajo ledvici, sečevoda, mehur, sečnico in pri moških prostato.

PREBERI VEČ

BOLEČINA

Neprijeten dražljaj, ki ga ljudje različno zaznamo in se nanj različno čustveno odzivamo. Gre za enega izmed najpogostejših simptomov bolezni in poškodb, ki lahko močno zaznamuje naše življenje.

PREBERI VEČ

FREKVENCE HRBTENICE

Vsako vretence hrbtenice ima svojo frekvenco, na katero se odziva. Poskusite s terapijami za posamezno vretence, skupino vretenc ali pa kar celo hrbtenico.

PREBERI VEČ

Frekvence hrbtenice

V starih časih so številni terapevti uporabljali frekvence za zdravljenje ljudi, pri čemer je šlo za glasbeno terapijo. …

Bolečina

Kaj je bolečina? Bolečina je splošen izraz, ki opisuje neprijetne občutke v telesu. Nastane zaradi aktivacije živčnega …

Urogenitalni trakt & Prostata

V trebušni votlini se poleg številnih drugih organov nahajajo tudi organi urogenitalnega trakta. Sem prištevamo organe …