Spletna Trgovina

11th Harmonic Resonance Frequency

480.00

11HRF (11. Harmonična Resonančna Frekvenca) se uporablja v kombinaciji z Zapperjem-Pro.

11. frekvenca odpira celice za lažji in globlji vstop frekvence v samo celico v telesu. Z drugimi besedami: z uporabo 11HRF se izboljša delovanje osnovnih frekvenc ETDFL. Poveča se njihov doseg, kar pomeni, da frekvenčna terapija doseže tudi tiste celice, ki so bile doslej težko ali popolnoma nedosegljive.

Več informacij:

Kategoriji: ,

Opis

11HRF odpira novo področje delovanja samega Zapperja-Pro in razširja njegovo uporabo in še poveča njegovo učinkovitost pri veliko bolj zapletenih stanjih telesa.

Zapper-Pro lahko uporabljamo na rokah ali nogah, za intezivnejše terapije pa uporabimo npr. elektroprevodne rokavice in nogavice hkrati. V en izhod lahko priključimo bakrene ročke in v drugega S-zapp ali F-Gen. Z 11HRF pa področje uporabe močno razširimo. Na rokah lahko uporabimo osnovno želeno frekvenco, na nogah pa 11. harmonično frekvenco te iste frekvence. Dodatna prednost 11HRF je tudi v njegovih dveh izhodih. Povedano drugače: 11. harmonično frekvenco lahko uporabimo na rokah in nogah hkrati, lahko pa jo npr. uporabljata tudi dve osebi istočasno. Pri tem pa je še vedno na razpolago en izhod Zapperja-Pro za glavno frekvenco.

Terapije s kombinacijo glavne frekvence in 11. harmonične frekvence se uporabljajo predvsem pri resnih, slabih stanjih telesa in pri kronično slabem počutju. Priporočljiva je uporaba največ 2 krat dnevno. Telo mora namreč imeti dovolj časa, da izloči odpadne snovi. Tudi v primeru uporabe 11HRF je pomembno, da v telo preko dneva vnesemo dovolj veliko količino vode – vsaj 2 litra.

Več o 11HRF in 11.Harmonični Resonančni Frekvenci preberite na naslednjih straneh:

Zapper-Pro & 11. Harmonic Resonance Frequency

11th Harmonic Resonance Frequency

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “11th Harmonic Resonance Frequency”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.