Početna Stranica > Forumi > Tehnička podrška i savjetovanje > depresija anksioznost
Oznake: depresija anksioznost
- Ova tema ima 5 odgovora, 3 glasa i zadnji put je ažurirana Prije 1 godine, 1 mjeseca by
Marcus.
-
AutorPrilozi
-
-
7. travnja 2025. u 12:41 #11395
Miha
učesnikPoštovana
Molim za savjet one koji imaju ove dijagnoze (depresija i anksioznost)
S ovim bolestima se borim više od 40 godina. Ima perioda kada sam dobro, ali onda se tegobe opet vrate.F31.1 Umjerena depresivna epizoda
F43.2 Poremećaji prilagodbe
F41.8 Ostali anksiozni poremećaji
F45 Somatoformni poremećajiHtjela bih savjet:
Koje frekvencije koristiti.
Je li to samo jedan skup frekvencija od 10 ili više njih od 10.
Što mislite koje su elektrode najučinkovitije i kako ih i gdje spojiti.
Koliko puta dnevno?
Koliko se smije liječiti, odnosno može li se računati dugotrajno liječenje.Kako su terapije koje ste koristili utjecale na Vašu situaciju kod opisanih problema? Jeste li postigli olakšanje, tj. poboljšanje simptoma.
Hvala vam puno na odgovoru i preporuci.
-
7. travnja 2025. u 19:10 #11400
grmljavina
učesnikTakođer sam dobio depresiju nakon smrti mojih roditelja. Bilo je to jako teško razdoblje, a vjerujem da je depresija vrlo ozbiljna stvar, nije lako. Ali i dalje mislim da smo mi ti koji moramo preuzeti odgovornost za svoje zdravlje i stanje, nitko drugi to ne može umjesto nas.
Osobno sam išla kod terapeuta koji mi je stvarno puno pomogao, iako sam gospođu vidjela samo 4 puta. Osim toga, pomogla sam si i homeopatskim lijekovima, meditacijom i frekvencijama. Moram reći da su me frekvencije Bachovih esencija ugodno iznenadile, koristim ih skoro svaki dan i stvarno osjećam olakšanje.
Također koristim frekvencije iz frekvencijske knjige terapije za depresiju i anksioznost, a posebno podršku bubrezima, jer sam čitala da su bubrezi povezani sa strahom. A ako podupirete bubrege i prvu čakru, povećava se i unutarnji mir. Terapije radim svaki dan, u početku sam ih radila 3-4 dnevno, a sada nakon otprilike dvije godine radim u prosjeku dvije dnevno, što je jedan sat. Ja to radim sa Zapperpro na ručicama, a imam i F-Gen kojim radim terapije noću.
Danas se osjećam puno bolje, naravno još ponekad imam krize, ali to je ništa u odnosu na ono što je bilo prije nekoliko godina. I vrijeme se sada polako popravlja. Nadam se da će moj odgovor nekome pomoći. Znam da nije lako, ali može se... polako, korak po korak.
-
8. travnja 2025. u 14:14 #11402
Miha
učesnikDragi gospodine Thunder
hvala vam puno što ste podijelili svoja iskustva sa mnom i dali mi neke smjernice za daljnje korake. Kao što ste rekli, korak po korak, jer depresija i anksioznost su dugotrajna i bolna stanja koja nam oduzimaju radost života, uništavaju zdravlje u drugim aspektima, ali ih se razumom ne možemo riješiti.
Hvala još jednom i ako imate još neki savjet koji ste zaboravili dodati, bit ću vam zahvalan. -
8. travnja 2025. u 17:46 #11404
MarcusKeymasterDepresija je složeno stanje koje se obično ne može riješiti samo jednom metodom. Potreban je sveobuhvatan pristup - i unutarnje samoljublje i vanjska podrška. Važno je shvatiti da je osoba ta koja mora preuzeti odgovornost za svoje stanje i aktivno sudjelovati u procesu ozdravljenja.
Slažemo se da je pomoć terapeuta u takvim slučajevima često presudna. U isto vrijeme, frekvencijske terapije mogu biti značajna podrška.
Sljedeće frekvencije nalaze se u ETDFL knjizi frekvencija za depresiju:
150 Hz, 200 Hz, 900 Hz, 2.750 5.120 Hz, 52.500 102.320 Hz, 362.570 601.680 Hz, 775.620 XNUMX Hz, XNUMX XNUMX Hz, XNUMX XNUMX Hz, XNUMX XNUMX Hz
Slovensko izdanje knjige možete pronaći ovdje:
???? https://zapper-pro.si/delovanje/e-t-d-f-l-slovenska-izdaja/
Ako želite knjigu na hrvatskom jeziku, pošaljite nam e-mail na info@zapper-pro.si a mi ćemo vam ga poslati.Slažemo se sa sugestijom grom korisnika u vezi korištenja Bachovih esencija. Obično se mogu kupiti u određenim ljekarnama. Ako koristite Zapper-Pro, frekvencije pojedinačnih Bachovih esencija su ovdje:
???? https://frequency-therapy-healing.com/hr/prirocnik-za-uporabo-zapperjev/pomembne-frekvence/bachove-esence/Za bolje razumijevanje emocija i povezanih frekvencija, preporučujemo čitanje:
???? https://frequency-therapy-healing.com/hr/custva-frekvence/Što se tiče vaše debljine: frekvencijsku terapiju možete koristiti svaki dan, čak i nekoliko puta dnevno, u tom slučaju preporučamo da slušate svoje tijelo i ponašate se prema osjećaju. Frekvencijske terapije se ne broje i mogu se koristiti često i dugoročno. Ne preporučuju se trudnicama, osobama sa srčanim stimulatorom i osobama sa shizofrenijom.
Dobar početak predstavlja takozvani početni protokol predstavljen ovdje:
???? https://frequency-therapy-healing.com/hr/prirocnik-za-uporabo-zapperjev/anti-age-terapije/skrivnost-vecne-mladosti-ali-kako-obnoviti-mitohondrije/Ključ je "staviti zapper u svoju glavu" - to znači usredotočiti se na svoj cilj. Neka vam Zapper-Pro s frekvencijskim terapijama bude vjetar u leđa.
-
9. travnja 2025. u 11:33 #11408
Miha
učesnikDragi “marcus”
Hvala vam na uputama. -
10. svibnja 2025. u 20:19 #11445
MarcusKeymasterObjavljen je novi članak na temu depresije... možda će nekome pomoći...
Depresija – pomoć uz frekvencijsku terapiju i pulsirajuća magnetska polja
-
-
AutorPrilozi
- Morate biti prijavljeni da biste objavili odgovor.