FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Migrene

5 Objave
4 Uporabniki
0 Likes
76 Ogledi
Moonca
Objave: 2
Topic starter
(@moonca)
New Member
Prisoten od: 3 meseci ago

Pozdravljeni, 

Razmišljam o najemu/nakupu zaperja. Zanima me kako učinkovit je v boju z migrenami. Imam jih povprečno 2 krat mesečno, z avro, trajajo tudi do 3 dni. Zanimajo me dejanske izkušnje ljudi s temi težavami.

Hvala in lep pozdrav,

M.

4 Replies
marcus
Objave: 22
Admin
(@marcus)
Administrator
Prisoten od: 4 leta ago

Frekvenčni niz oz. program proti migreni je v ETDFL knjigi zapisan, vendar bi bilo pri tem dobro poznati vzrok in delati tudi na tem, ne le na simptomih. Morda veste, kaj je vzrok vaše migrene z avro oz. kaj jo sproži? Je to določena prehrana ali zdravila? Ste pod hudim stresom ali morda slabo spite?

Reply
Pika
Objave: 10
 Pika
(@pika)
Active Member
Prisoten od: 2 leta ago

Jaz sem v preteklosti imela kar nekaj glavobolov. Migrena se mi je običajno pojavljala pred menstruacijo. Hude migrene pa je takorekoč stalno imela moja mama - podobno kot opisuješ Moonca. Težave smo reševali s konopljo, ukinitvijo določene prehrane (čokolada, tudi kofein in alkohol). Konoplje zdaj ne uporabljam več, sva pa z mamo s pomočjo frekvenčne terapije prišli do znatnega zmanjšanja pojavljanja migren. Uporabljam pa programe za razbremenitev stresa, uravnavanje hormonov oz. hormonske motnje in seveda tudi za migrene.

Reply
kalma
Objave: 2
(@kalma)
New Member
Prisoten od: 2 leta ago

Moonca, frekvenčna terapija je za migrene ena boljših rešitev. Jaz sem ga sicer v osnovi kupila zaradi parazitov, nato pa sem videla, da je izredno učinkovit tudi pri drugih stvareh. Takorekoč se izkaže, da so paraziti še najmanj pomembni. Malo heca... ampak res. Pri moji sestri so migrene minile oz. se niso več pojavljale po cca. 3 mesecih terapij. Prej je imela vsaj 2 napada na mesečno. Hči je imela pa astmo... prav tako je ni bilo več zaznati po treh mesecih vsakodnevnih terapij. Rečem lahko le: super 🙂

Reply
1 Reply
Moonca
(@moonca)
Prisoten od: 3 meseci ago

New Member
Objave: 2

@kalma waw.. Hvala za odgovor. Lahko vprašam kako je sestra delala terapije? Kako pogosto in na katerem programu, da je po 3 mesecih prišlo do tolikšnega izboljšanja?

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.