FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Materina znamenja

4 Objave
3 Uporabniki
0 Reactions
1,281 Ogledi
Pika
Objave: 10
 Pika
Topic starter
(@pika)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Zdravo! Oglašam se, ker bi rada vsem položila na srce, naj si redno pregledujejo kožna znamenja oz. gredo na preventivni pregled znamenj. Prijatelj je bil pred časom na pregledu in so mu pod nujno odstranili eno znamenje. Izkazalo se je, da je bilo rakavo. Kljub temu, da je šlo za eno smrtno nevarno zadevo, je bila odstranitev dovolj zgodaj, da posledic kot kaže k sreči ne bo... na pregled sem šla samoplačniško tudi jaz, zdravnik mi je s kamero preslikal celo telo in odkril ogromno lezij, kot temu rečejo. K sreči nič posebnega, za preventivo pa je pomembno, da se pridem pokazat na vsakih nekaj let.

3 Replies
Objave: 1
 jani
(@jani)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Koliko pa si plačala za pregled?

Reply
1 Reply
Pika
 Pika
(@pika)
Prisoten od: 3 leta ago

Active Member
Objave: 10

@jani Na dermatologiji v Ljubljani sem plačala 150 eur za pregled celega telesa. To je sicer zelo malo za to, da veš pri čem si in da se morebitne spremembe odkrijejo pravočasno.

Reply
Doc
Objave: 15
 Doc
(@doc)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Pogosto se zgodi, da nekdo želi pregled zaradi njemu sumljivega znamenja, na koncu pa se izkaže, da gre za popolnoma nenevarno keratozo, neka druga lezija, na katero pa ni polagal pozornosti, pa je potencialno nevarna.

Pri nas vsakomur, ki ima na pogled sumljiva znamenja, izdamo napotnico za pregled. V tem primeru so tovrstni pregledi brezplačni.

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.