FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Voda v kolenu in bo...
 
Notifications
Clear all

Voda v kolenu in bolečine

2 Objave
2 Uporabniki
0 Reactions
755 Ogledi
Objave: 1
Topic starter
(@renata)
New Member
Prisoten od: 1 leto ago

Zanima me ali ima kdo kakšno izkušnjo pri odpravi bolečin v kolenu in nabiranju vode. S katero frekvenco si laho pomagam?

1 Reply
Objave: 2
 Fin
(@fin)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Tudi sam sem imel težave z bolečinami v kolenu po poškodbi med športom. Za blažitev bolečin sem uporabljal neko mazilo (se ne spomnim točno... deep relief ali nekaj podobnega). Na zapperju sem uporabljal frekvence proti bolečinam in za sklepe. Kombinacija frekvenc in mazila mi je pomagala že v cca. 14 dneh, sem pa vseeno delal terapije še cel mesec... Opazil sem, da je pri takih poškodbah potrebno biti potrpežljiv, ker ne gre čez noč in pač res traja lahko tudi mesec ali več. Se pa splača...

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.