FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Uporaba zapper pro ...
 
Notifications
Clear all

Uporaba zapper pro in drugih zdravil ?

4 Objave
4 Uporabniki
0 Reactions
1,733 Ogledi
Objave: 1
 vera
Topic starter
(@vera)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Zanima me, če uporabnik lahko uporablja oboje tako biološka zdravila in zapper pro ?

 

Hvala za odgovor.

3 Replies
marcus
Objave: 22
Admin
(@marcus)
Administrator
Prisoten od: 5 let ago

Seveda. Tudi dr.Hulda Clark je priporočala uporabo različnih pripravkov v kombinaciji z Zapperjem. Frekvence so popolnoma naravna zadeva, so pa določene omejitve, ki se jih je potrebno držat. Tako npr. Zapperja ne sme uporabljati nekdo, ki ima srčni spodbujevalec, defibrilator.... kakršnokoli elektronsko napravo v telesu, prav tako uporabe Zapperja ne priporočamo v času nosečnosti.

Reply
Pika
Objave: 10
 Pika
(@pika)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Imam znanca, ki Zapper-Pro uporablja tudi v času kemoterapije, čeprav je v navodilih to odsvetovano. Malo sem se pozanimala v zdravniških krogih in dobila naslednji odgovor: Ljudje pogosto želijo hiter rezultat in pretiravajo s terapijami. Ko so na kemoterapiji, ki je v bistvu strup za telo in hkrati delajo še frekvenčne terapije, ki povzročijo, da se odpadki/strupi iz različnih tkiv/celic sprostijo v kri, močno povečajo količino teh "strupov" v krvi in se zaradi tega še slabše počutijo. Zato je potrebna zmernost in poslušanje svojega telesa.

Znanec, o katerem govorim, med kemoterapijo naredi eno terapijo z Zapperjem na dan, v ostalem času pa po 2-3 in se glede na situacijo zelo dobro počuti. Prav tako dodaja tudi določena biološka zdravila (med kemoterapijo in zappanjem), ki so mu bila svetovana in nima nobenih težav s kombiniranjem različnih terapij.

Reply
Doc
Objave: 15
 Doc
(@doc)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

V današnjem času med biološka zdravila štejemo hormone, kot so npr. rekombinatni inzulin, rekombinatni rastni hormon, v nadaljevanju interferone, interlevkine, encime, rastne dejavnike, in tudi cepiva. Monoklonska protitelesa, ki predstavljajo največjo skupino bioloških zdravil, se uporabljajo za zdravljenje nekaterih vrst raka ter nekaterih avtoimunih bolezni, kot npr. psoriatrični in revmatoidni artritis, ulcerozni kolitis, Chronova bolezen in podobno.

Monoklonska protitelesa, ki so torej največja skupina bioloških zdravil, se po vnosu v telo vežejo na škodljive celice ali beljakovine ali celice. To je razlog, da jih imunski sistem prepozna kot tujek, zato jih razgradi in uniči. Biološka zdravila delujejo tudi na zdrave celice, vendar v mnogo manjšem obsegu kot npr. citostatiki, ki se uporabljajo pri kemoterapiji. Biološka zdravila delujejo na točno določen receptor v maligni celici, kar pomeni, da delujejo ciljno.

Točno to pa je tudi bistvo prave frekvenčne terapije - gre za ciljne frekvence, ki delujejo ciljano na točno določeno oprijemališče v npr. maligni celici. Prav to pa je tudi razlog, da si pogosto ne moremo pomagati z aparati, ki imajo eno samo frekvenco, saj je zadeva preveč splošna.

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.