FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Medicina

6 Objave
4 Uporabniki
2 Reactions
2,796 Ogledi
Doc
Objave: 15
 Doc
Topic starter
(@doc)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Pozdravljeni, sem zdravnik splošne in družinske medicine v sklopu enega izmed zdravstvenih domov v Sloveniji. Sem zagovornik načina zdravljenja, kjer gresta uradna in alternativna medicina z roko v roki. Iz znanih razlogov se ne želim javno izpostaviti, sem pa na vašem forumu pripravljen komu pomagati z nasveti na različnih zdravstvenih področjih, v kolikor mi to lahko dovolite.

5 Replies
marcus
Objave: 22
Admin
(@marcus)
Administrator
Prisoten od: 5 let ago

Pozdravljeni in dobrodošli na našem forumu. Seveda bomo veseli vsakega vašega komentarja in/ali nasveta. Hvala vam!

Reply
1 Reply
Doc
 Doc
(@doc)
Prisoten od: 3 leta ago

Active Member
Objave: 15

@marcus Hvala vam. Z veseljem bom pomagal in se potrudil po najboljših močeh.

Reply
Objave: 1
(@najzdravnik)
New Member
Prisoten od: 2 leta ago

Matej Žnidarič je ustanovitelj znamke Najzdravnik, ki obsega spletno trgovino s sodobnimi medicinskimi pripomočki Najzdravnik.com, portal za iskanje zasebnih zdravnikov Najzdravnik.si in portal za ocenjevanje zdravstvenih storitev Najzdravnik.net. Spletno trgovino Najzdravnik je ustvaril že v času študija medicine z namenom, da ljudem ponudi kvalitetne medicinske pripomočke po dostopnih cenah in jim hkrati nudi tudi brezplačno svetovanje o težavah z zdravjem.

Reply
Objave: 9
(@thomas)
Active Member
Prisoten od: 2 leta ago

Vse spoštovanje, dragi doktorji medicine. Medicinska izobrazba in celostno dojemanje zdravja, obolevanja, bolezni in zdravljenja v kombinaciji z učinkovitimi metodami dopolnilnih metod zdravljenja je tisto, kar si ljudje predstavljajo pod imenom "medicina v dobro bolnika".

Reply
1 Reply
marcus
Admin
(@marcus)
Prisoten od: 5 let ago

Administrator
Objave: 22

@thomas Pozdravljeni. Hvala za vaš komentar in vaše resnično strokovne odgovore pri vprašanjih na tem forumu. S takšnimi prispevki naša spletna stran in forum pridobivata na svoji širini. Tako mi in - prepričani smo - naši bralci cenijo vašo strokovno podporo. Cilj vseh nas pa je točno to, kar ste zapisali: "Medicina v dobro bolnika".

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.