FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Ankilozirajoči spon...
 
Notifications
Clear all

Ankilozirajoči spondylartritis

4 Objave
2 Uporabniki
0 Likes
1,301 Ogledi
Objave: 2
Topic starter
(@serena)
New Member
Prisoten od: 1 leto ago

Pozdravljeni

zanima me, če ima že kdo izkušnje z Ankilozirajočim spondylatritisom in, če se je že kdo pozdravil oz. se zdravi s pomočjo zapperja. izkušnje. lp

3 Replies
Objave: 3
 Asta
(@asta)
New Member
Prisoten od: 1 leto ago

Pozdravljena Serena, kljub temu, da se baje ta bolezen večkrat pojavi pri moških kot pri ženskah, sem tudi jaz ena od nesrečnic. S tem se bojujem že dolga leta in sem poskusila že praktično vse mogoče, gotovo tako kot tudi vi. Imam zapper zdaj že približno dve leti in vsakodnevno z njim izvajam terapije. Lahko rečem, da so se mi bolečine zelo zmanjšale in jih skorajda več ne občutim. Res pa je, da moram precej delati na gibljivosti, saj le ta ni toliko odvisna od frekvenc. Kar se tiče utrujenosti, se je stanje popravilo že po manj kot mesecu dni uporabe frekvenčnih terapij, prav tako pa sem nehala izgubljati na teži. Če povzamem: zapper mi je zelo pomagal pri utrujenosti in hvala bogu tudi pri bolečinah. Še vedno delam terapije in sicer predvsem proti vnetjem in tudi posebej za ankilozirajoči spondilitis. Delam tudi terapije proti kronični utrujenosti in večinoma vse terapije za organe, kot to priporočajo... se pravi za jetra, ledvice.... Upam, da sem lahko kaj pomagala.

Reply
Objave: 2
Topic starter
(@serena)
New Member
Prisoten od: 1 leto ago

Asta hvala za vašo izkušnjo. Kaj pa zdravila "Etoricoxib" oz. ali kakšna druga še jemljete ali ste povsem brez? 

Vse dobro. Serena

Reply
1 Reply
 Asta
(@asta)
Prisoten od: 1 leto ago

New Member
Objave: 3

@serena Jaz imam po raznih zdravilih običajno kar hude stranske učinke. Omenjeno zdravilo v najboljšem primeru povzroča vsaj glavobol, omotico, slabost, lahko pa tudi kaj hujšega. Zato ne jemljem zdravil, pač pa frekvenčne terapije povezujem s tradicionalno kitajsko medicino. Največ o tem sem zvedela od Erike Brajnik. Ko vse skupaj povežem, vidim, da mi kombinacija obojega najbolj pomaga: torej zapper in TKM.

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.