FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Prehrana

3 Objave
3 Uporabniki
0 Reactions
1,208 Ogledi
Objave: 2
 jana
Topic starter
(@jana)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Pozdravljeni, jaz bi pa poudarila, da ima zelo pomen pri zdravju tudi način prehranjevanja. Prepričana sem, da gredo pri dobrem telesnem in duševnem zdravju z roko v roki tako frekvence kot tudi hrana, ki je polna energije. Težko si bomo pomagali, če bo naše delo enostransko, torej da bomo po eni strani hodili na bioresonanco, po drugi pa se zvečer pred tv-jem basali s čipsom in coca-colo.

2 Replies
marcus
Objave: 22
Admin
(@marcus)
Administrator
Prisoten od: 5 let ago

Hvala za tole sporočilo, ki popolnoma drži.

Reply
Objave: 9
(@thomas)
Active Member
Prisoten od: 2 leta ago

Vsekakor bolje hoditi dopoldne na bioresonanco in sočasno jemati zdravstvene kredite v obliki čipsa, stresa, čokolade, zrezkov in sedenja pred računalnikom, kot pa samo delati dolgove do svojega zdravja. Eni si pač ne dajo dopovedati, da jim nezdravo življenje dela škodo. Vsekakor je za takšne bolje, če se poslužijo metode, ki jim kljub vsemu na nek način dviguje kvaliteto nekvalitetnega življenja. Po moje je to neke vrste potuha, a na meni je, da človeku pomagam v okoliščinah, ki jih imam na razpolago in ne, da stremim k okoliščinam, ki jih na noben način ne uspem oblikovati po svojih merilih. Včasih me res prime, da bi kakšnega pacienta postavil pred vrata, da bi mu na ta način povedal, da z nezdravim načinom življenja uničuje sebe, svoje zdravje in moje rezultate. Pa tega nikoli ne storim. Marsikakšna dobra izkušnja, ki jo kasneje koristno uporabim pri "dobrih" pacientih se je porodila iz prizadevanj, da pomagam tistim, ki so jim moji nasveti in priporočila "španska vas".

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.