FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Kandida - težave
 
Notifications
Clear all

Kandida - težave

2 Objave
2 Uporabniki
0 Reactions
1,254 Ogledi
Objave: 1
Topic starter
(@tereza)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Imam dokaj resne težave s kandido. Že pred časom sem bila na pregledu in test je bil pozitiven. Že prej, sploh pa od testa naprej, tako ves čas dobivam različna zdravila, ki vsakič kratkotrajno pomagajo, potem je pa isto. Poleg tega pa se konstantno pojavlja ogromno stranskih učinkov, ki jih občutim (tistih možnih napisanih pa raje sploh ne berem - od blagih pa vse do možnih zastrupitev jeter). Ima katera ali kdo kakšne izkušnje, katera zdravila se priporoča, da se zadeva vsaj malo ublaži?

1 Reply
Doc
Objave: 15
 Doc
(@doc)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Pred kakršnimkoli jemanjem tablet (le-te so skrajni ukrep), predlagam jemanje probiotikov in prebavnih encimov skupaj s primerno prehrano. Probiotiki naj bodo dobri in naj vsebujejo vsaj 14 milijard probiotičnih kultur. Kar se prehrane tiče, naj poudarim, da je zakisano telo (glavni vzrok je prehrana, ki na telo deluje kislo), pravi raj za vse mogoče slabe bakterije, vnetja in druge težave. Kandida obožuje zakisano telo. Skratka: tudi če boste uživali zdravila, se vam stanje ne bo izboljšalo, če ne boste imeli primerne prehrane. Glede na vaš zapis, sem dokaj prepričan, tudi glede na izkušnje, da na prehrano pazite malo ali skoraj nič.

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.