FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Povečana prostata

17 Objave
6 Uporabniki
0 Reactions
6,271 Ogledi
Objave: 9
 Miha
(@miha)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

@doc zahvaljujem na pojašnjenju i lijep pozdrav

Reply
Objave: 2
Topic starter
(@leopold)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Z zanimanjem spremljam debato... kot sem pisal marca na začetku te teme, mi je zdravnik rekel, da imam nekoliko povečano prostato, ampak to je bil le ultrazvok in takrat nisem delal dodatnih testov, ker zadeva ni bila nujna - zdravnik je svetoval kontrolo enkrat letno. Sem pa v najem vzel zapper (in ga kasneje odkupil) zaradi cele družine (korona in prehladi, migrena pri ženi, razstrupljanje, razparazitiranje itd). Ker sem torej aparat imel doma, sem seveda delal terapije tudi za prostato. Pred kratkim so mi potrdili, da je moj PSA 1.9, kar je zelo dober rezultat. Potrdili so mi, da je vse ok in da je vse v mejah normale. Zdaj težko rečem, da je to posledica terapij, ker vrednosti od prej ne poznam, lahko samo predvidevam, da je pomagalo zaradi besed zdravnika takrat in glede na zdajšnje izvide. Vsekakor sem zadovoljen, da je tako, ne glede na to, kaj je pomagalo. Verjetno vse skupaj, vsakega po malo.

Reply
Objave: 9
(@thomas)
Active Member
Prisoten od: 2 leta ago

Benigna hiperplazija prostate je pogosta nadloga, s katero se v zadnjem času srečujejo že moški po 40. letu starosti. V preteklosti je bila ta meja dosti višja in še danes pogosto srečujemo ocene, ki so v medicini veljale pred 20 in več leti. Specialisti urologi zelo hitro predpišejo biopsijo prostate, kljub temu, da je v primeru neoplazme zelo malo možnsti, da bi bila tvorba kaj drugega kot rak prostate. Zato je v primeru suma na neopalzmo v prostati smiselno najprej opraviti transrektalni ultrazvok, ki zelo natančno opredeli strukturo prostate in možne strukturne spremembe. Če so spremembe manjše, se svetuje sledenje na tri mesece, sprememba življenjskih okoliščin, nemedikamentozne terapije (med katere v vsakem primeru sodijo terapije z zapperjem).

Znana so tudi živila, ki vplivajo na benigno hiperplazijo prostate in karcinom prostate. Opisane so v strokovni literaturi, ki jo je na osnovi svojih raziskav na kliniki Saint Justin v Montrealu objavil dr. Beliveau in sodelavci. Ta živila vplivajo na preprečevanje ožiljanja tumorskih struktur, vpliva na imunski sistem, aktivacije celic naravnih ubijalk in makrofagov, produkcije molekul, ki spodbujajo imunski odziv ...

Prezgodnja biopsija ne prinaša v praksi merljivih koristi. Po nekaterih raziskavah, opravljenih v Nemčiji, prezgodnja biopsija lahko povzroči večjo možnost za razsoj bolezni. Po drugi strani pa je biopsija pri moških nad 75 let vprašljiva, ker se v tej starostni skupini neoplastične spremembe pojavljajo v več kot 30% populacije. Italijan dr. Mario Biava je na tem področju opravljal raziskave v zvezi z aktivacijo staminalnih celic in razvil uspešne preparate, ki v času po odkritju benignih sprememb ob ustreznih prehranskih spremembah dajejo evidentne rezultate. Od naravnih snovi pa tradicionalni zdravilci prisegajo na žagasto palmo, čaj drobnocvetnega vrbovca (zelišče obvezno zelene in nikakor rjave barve) in navadno volčje jabolko. 

Obstajajo tudi naravne kombinacije, ki po učinkovitosti za 15% presegajo medikament Omnic. 

Reply
Objave: 9
 Miha
(@miha)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Poštovani

Želim podijeliti svoje iskustvo sa vama u vezi tretiranja sa Zapper-om.

U prilogu su orginalni labalatorijski nalazi PSA kroz zadnji vremenski period od 6 mjeseci.

Prvi nalaz izrađen 04.03.2022. indicira PSA u vrijednosti 4,152 tj. iznad dozvoljene razine

Drugi nalaz izrađen 09.02.2022. indicira PSA u vrijednosti 4,461 tj. iznad dozvoljene razine

Treći nalaz izrađen 07.09.2022. indicira PSA u vrijednosti 3,564 tj. ispod dozvoljene razine

 

 

Zapiranje sam počeo na kraju 2021. god. ali neredovito.

Od 09.02.2022. počeo sam primjenu redovito, jednom dnevno, sa štapnim elektrodama u rukama.

 

Frekvenzije zapiranja:

Prostate – Infection / Pain: 0.18, 0.22, 3.52, 13.81, 7.5, 88.5, 151.79, 285, 325.79, 839.34

 

Kao što je vidljivo PSA se smanjio u zadnja 3 mjeseca sa 4.261 na 3,564

Nadalje što namjeravam je kroz neko vrijeme dodati HRF11 u tretman.

 

Sva vaša mišljenja, komentari, prijedlozi itd. su dobrodošli.

Reply
Objave: 9
 Miha
(@miha)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Dodatno Nalaz2.jpg

Reply
Page 2 / 3
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.