FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Povečana prostata

17 Objave
6 Uporabniki
0 Likes
5,952 Ogledi
Objave: 2
Topic starter
(@leopold)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Pozdravljeni, star sem 52 let in sem bil pred kratkim na ultrazvoku trebušne votline, notranjih organov... zdravnik je rekel, da imam prostato povečano in sicer, da je na zgornji meji še normalne velikosti in da naj zadevo kontroliram vsaj enkrat letno. Morda imate kak nasvet zame, na kaj naj pazim, koliko je to nevarno itd...?

16 Replies
Doc
Objave: 15
 Doc
(@doc)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Velikosti vaše prostate niste zapisali, jo pa verjetno poznate. Zato bom na tem mestu zapisal osnovne podatke: če je prostata manjša od 35 ml, zdravila za zmanjšanje prostate niso potrebna niti primerna. Pri velikosti 50-70 ml rečemo, da gre za srednje veliko prostato, ki zahteva vašo pozornost. Prostata večja od 90 ml pa je že močno povečana in zahteva drugačno obravnavo bolnika. Vedeti moramo, da se prostata z leti povečuje pri vseh moških, koliko pa je odvisno od vsakega posameznika in od njegovega načina življenja (kajenje, alkohol, način prehranjevanja, prevelika telesna teža...).

 

V vašem primeru glede na napisano, predvidevam, da težav (še) nimate in morda jih tudi ne boste imeli. Poskrbite torej za zdrav način življenja, glede na to, da smo na forumu na spletni strani o frekvencah, pa vam lahko povem tudi to, da bioresonanca in zapperji s pravimi programi/frekvencami lahko pomagajo tudi pri težjih primerih, v vašem pa si na tak način lahko pomagate že preventivno.

Reply
Objave: 1
 ivan
(@ivan)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Iz prve roke lahko povem, da se s frekvencami da storiti marsikaj. Pri mojih 65 letih sem imel kar precejšnje težave s prostato. Predvsem je šlo za težave pri opravljanju potrebe... skrbelo me je, saj se pri mojih letih veliko moških sooča tudi z rakom na prostati. K sreči je pri meni šlo le za vnetje in nekoliko povečano prostato. Ko sem začel uporabljati zapper, se najprej ni zgodilo nič, vendar sem vztrajal približno dva meseca. Takrat so se pokazali prvi pozitivni vplivi frekvenc.

Vendar bi dodal nekaj, kar sicer nikjer ne piše, bi pa komu lahko prišlo prav: običajno se pri zapperjih uporabljajo le bakrene ročke. Moji rezultati pa so se pokazali po tem, ko sem začel uporabljati rokavice (priklopljene na zapper), s katerimi sem se masiral. Učinek je bil mnogo boljši in hitrejši kot le z ročkami.

Reply
1 Reply
marcus
Admin
(@marcus)
Prisoten od: 5 let ago

Administrator
Objave: 22

@ivan Hvala za informacijo. Sicer pa so elektroprevodne rokavice uporabne ne le pri glavobolu, zobobolu, bolečinah v ušesih in drugih tegobah (masiramo), pač pa tudi pri masaži drugega človeka. Rokavice (in ostali deli suhega seta) so prevodne tako zunaj kot znotraj. In še eno opozorilo: suhi set (še posebej, ko ga uporabljamo istočasno tako na rokah kot tudi na nogah) je namenjen intenzivnejšim terapijam.

Reply
Objave: 9
 Miha
(@miha)
Active Member
Prisoten od: 2 leta ago

Počeo sam primjenu Zappera za poboljšanje funkcije prostate.PSA mi je 4,5. Imam 70 godina.

Upotrebljavam frekvencije

180,220,3520,13810,7500,88500,151790,285000,335790,819340 Hz (lista 2021)

nakon cca 7 dana primjene, svaki dan jedamput, osjećam tupu bol u predjelu mjehura i na području bubrega.Upotrebljavam ga sa suhim elektrodoma na nogama i ručkama u rukama.Molio bih vaša iskustva - koliko se puta dnevno tretirati, koja su iskustva sa ovim bolovima koja su se pojavila, ako imate savjete u vezi daljnje primjene vezano za prostatu.

Hvala unaprijed

 

Reply
1 Reply
Doc
 Doc
(@doc)
Prisoten od: 3 leta ago

Active Member
Objave: 15

@miha Pozdrav. Vjerojatno je postojala određena reakcija koja će se na kraju smiriti. Dovoljno su terapije jedan do dva puta dnevno (minimalno 5 sati između terapija). Koristite frekvencije za povećanu prostatu. To je u redu, također predlažemo kombinacije frekvencije/programa za "bolesti prostate" i "prostate - infekcije/boli". Također možete pronaći popis frekvencija na hrvatskom jeziku na zapper-pro.hr. Obično dobre rezultate terapije dobijemo po cca. 6 tjedana. Preporučljivo je - ako još niste - promijeniti svoj život stil, to jest, manje alkohola, pušenja, nezdrave prehrane ... i povećati kretanje u prirodi ...

Reply
Objave: 9
 Miha
(@miha)
Active Member
Prisoten od: 2 leta ago

@doc Lijep pozdrav.Najljepše zahvaljujem na brzom odgovoru i uputama.Da li imate kakvu povratnu informaciju od korisnika zapera na tom području primjene da se je PSA tretmanom smanjio? Svako iskustvo i preporuka je doborodšla.Još jednom puno hvala.

Reply
1 Reply
Doc
 Doc
(@doc)
Prisoten od: 3 leta ago

Active Member
Objave: 15

@miha Vrijednosti PSA do 4 ng/ml smatraju se normalnim, od 4 ng/ml do 10 ng/ml su granične, a iznad 10 ng/ml sumnja se na rak prostate. U potonjem slučaju preporuča se ultrazvuk prostate s biopsijom. Razina PSA raste s godinama i nije jako visoka u vašoj dobi (4,5 u dobi od 70 godina).

Ima dosta slučajeva gdje se PSA smanjio ili barem ostao na istoj vrijednosti u korištenju frekvencijskih terapija, a upala se uvelike smanjila. Iskustvo pokazuje da se najbolji rezultati postižu i korištenjem elektro provodljivih rukavica (suhe elektrode). Možete koristiti rukavice za masiranje područja u blizini prostate.

Neke informacije i za druge čitatelje: Povišeni PSA ne znači automatski rak prostate. Međutim, to ukazuje na rizik za to. Upalne bolesti i mnoge druge stvari mogu doprinijeti povišenom PSA. Ima smisla napraviti biopsiju prostate. Naime, značajan rak prostate može se sakriti i u PSA ispod 1! U dobi od 60 godina svakako je preporučljivo napraviti biopsiju prostate ako je PSA iznad 3. Za točniju procjenu rizika od karcinoma, barem besplatni PSA test i rektalni pregled prostate (obavlja liječnik ili urolog) su obavezni. Kolesterol, krvni tlak i razina šećera nemaju nikakve veze s tim.

Reply
Page 1 / 3
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.