FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Spletna stran

6 Objave
6 Uporabniki
0 Likes
2,666 Ogledi
bioresonanca1
Objave: 1
Topic starter
(@bioresonanca1)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Sama se ukvarjam z bioresonanco in sem si ogledala in prebrala vašo spletno stran. Rečem lahko, da je to ne le zelo lepa, pač pa tudi ena najboljših spletnih strani o frekvenčni terapiji. Kar tako naprej, želim vam veliko uspeha. Lp, Lidija

5 Replies
marcus
Objave: 22
Admin
(@marcus)
Administrator
Prisoten od: 5 let ago

Hvala lepa!

Reply
Pika
Objave: 10
 Pika
(@pika)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Rada bi pohvalila vašo izredno profesionalno podporo strankam/kupcem oz. vsem, ki se obrnejo na vas... Govorim iz lastnih izkušenj in glede na slišano od znancev. Res vse pohvale!

Reply
Objave: 6
 jovi
(@jovi)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Pridružujem se zgornjemu zapisu. Spletna stran Zapper-Pro ima vrhunsko podporo strankam, kakršne v Sloveniji ni - tako po mailu kot tudi po telefonu.

Reply
Objave: 2
 Fin
(@fin)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Najprej hvala za vso pomoč pri uporabi Zapperja in izredno odzivnost ne glede na dan v tednu ali uro v dnevu. Da vas ne bom ves čas klical, pa bom kar tukaj na forumu povedal eno izkušnjo... morda še komu pride prav. Zapper sem uporabil tudi pri naši psički, stari dobrih 12 let. Ker pes pač ne more držati ročk ali imeti rokavic, sem uporabil F-Gen, ki sem ga vključil v Zapper... aja, psička ima težave s prebavo in moramo zelo paziti pri prehrani. Ponoči se je pogosto prebujala, včasih pa tudi bruhala... Najprej smo delali običajne terapije za izboljšanje presnove in izboljšanje imunskega sistema (pol urne terapije), nato pa smo naredili kar celonočne 10-urne terapije z F-Genom na frekvenci 7,83 Hz. Od tretjega dne terapij naprej naša psička spi celo noč brez težav 🙂 Najbolj zanimivo pa je to, da je ob Schumannovi frekvenci (7,83 Hz) pred F-Gen poleg psičke prišel spat tudi naš maček. Nikoli nista spala drug poleg drugega, ob schumannovi frekvenci je pa na daleč videti, da je to tudi njuno naravno okolje...

Reply
Page 1 / 2
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.