FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Ročke za zappanje

3 Objave
3 Uporabniki
0 Reactions
1,393 Ogledi
Objave: 1
Topic starter
(@andrej)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Nekje sem prebral, da so bakrene ročke slabše od karbonskih, ki jih nekateri uporabljajo. Prebral sem, da bakrene ročke oksidirajo, da so hladne in da ves čas padajo iz kablov. Kot pa sem prebral na vaši strani, temu ni tako. Lahko poveste več?

2 Replies
marcus
Objave: 22
Admin
(@marcus)
Administrator
Prisoten od: 5 let ago

O tem smo pisali tukaj: https://zapper-pro.si/bakrene-ali-karbonske-rocke/

Da, drži, da bakrene ročke oksidirajo, vendar to pomeni le, da niso več tako estetske kot nove. Brez težav se jih očisti, med terapijami pa zaradi še boljše prevodnosti čeznje potegnemo mokre nogavičke. 

Različni ljudje ročke različno občutijo. Nekateri občutijo hlad, drugim pa se nasprotno med terapijo ročke zelo ogrejejo. Nekaterim ročke ustrezajo, drugim ne, ker imajo raje proste roke - za ta namen imamo elektroprevodne rokavice, zapestnice... s srebrnimi nitkami.

Ponekod se res še vedno uporabljajo bakrene ročke, na katere nataknete kable s krokodilčki. Pri tem ni dobrega stika, poleg tega pa se kabli radi snamejo. Naše bakrene ročke so že na občutek v rokah mnogo težje in so zaprte z obeh straneh. Kabel se vanje vtakne z vtikačem, ki se nikakor ne more sneti. Da kabel vključite ali izključite iz ročke potrebujete približno toliko moči, kot je potrebujete da v električno vtičnico vključite ali izključite električno napravo.

Reply
Objave: 6
 jovi
(@jovi)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Karbonske ročke se niti slučajno ne morejo primerjati z bakrenimi. Res da so na pogled lepše, a naj vas ne zavede izraz "prestižne karbonske ročke". Pri zappanju je pomembna prevodnost. Morajo pa biti trdno priključene na kable - stik mora biti.

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.