FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Različni dodatki / ...
 
Notifications
Clear all

Različni dodatki / elektrode

2 Objave
2 Uporabniki
0 Likes
2,126 Ogledi
Objave: 2
Topic starter
(@lotus)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Pozdravljeni,

jaz bi pa rad vprašal, kako je z uporabo različnih dodatkov za terapije, ki jih imate na voljo. Kako je z učinkovitosjo? Je vseeno, kaj se uporablja ali je med njimi razlika? Je mogoče za koga katera bolj ali manj priporočljiva?

Hvala vnaprej za odgovor.

1 Reply
marcus
Objave: 22
Admin
(@marcus)
Administrator
Prisoten od: 5 let ago

Pri Zapperju-Pro so na voljo bakrene ročke (trdno se jih pritrdi na kabel brez kakršnihkoli krokodilčkov), ki se jih tudi obleče v mokre "nogavičke". Na voljo je tudi suhi set, ki vsebuje 2 rokavici, 2 nogavici, 2 zapestnici in 2 nakolenčnika, vse s pripadajočimi kabli. Ker ima aparat dva enakovredna izhoda, lahko isto terapijo istočasno izvajata dve osebi hkrati (npr. eden z rokavicami, drugi z ročkami ali nogavicami...) ali pa ena oseba na npr. rokah in nogah hkrati.

Pri tem je potrebno vedeti, da gre pri suhem setu (vsebuje srebrne nitke, elementi pa so prevodni tako zunaj kot znotraj) za intenzivnejše terapije, sploh če uporabljamo dvoje elektrod naenkrat. Pri uporabi suhega seta pri morebitnih blokadah (po izkušnjah nekaterih uporabnikov) na določenih točkah v telesu (preberite članek o meridianih https://zapper-pro.si/frekvence-meridianov/ ) ali pri pretiravanju lahko celo pride do manjših opeklinic. Da se temu izognemo, mora biti telo ustrezno hidrirano, zato nikoli ne smemo pozabiti na zadostne količine popite vode. Skratka, uporaba suhega seta (istočasno na rokah in na nogah) je bistveno močnejša od ročk. Drži tudi, da frekvence v ročkah ljudje večinoma bolj čutijo. Še ena prednost rokavic, ki so del suhega seta: z njimi lahko tudi masiramo, sebe ali tudi npr. partnerja.

Naslednja zadeva je S-zapp, skalarna plošča, katere učinek na telo pa je seveda manjši. Je pa izredno uporabna pri zappanju vode, hrane... Če npr. uporabljate ročke ali rokavice, je priporočljivo v drugi izhod vstaviti S-zapp, nanj med terapijo postaviti kozarec z vodo, ki jo na koncu terapije potem tudi spijete. Več o S-zappu preberite tukaj: https://zapper-pro.si/delovanje/s-zapp/

Potem pa je tu še F-Gen, ki ima večjo teslino zavojnico kot S-zapp, poleg tega pa še prstenasto zavojnico, s katero dosežemo magnetno pulzno terapijo. F-Gen je bistveno močnejši od S-zappa, njegova prednost pa je predvsem v tem, da ga lahko poleg tega, da ga vključimo v Zapper-Pro (frekvence od 1 do milijon Hz), uporabljamo tudi kot samostojno enoto na devetih različnih frekvencah (1,2 Hz, 7,83 Hz in solfeggio lestvica), ter da ima možnost nastavitve delovanja 30 minut ali 10 ur - uporabno predvsem za delovanje preko noči z namenom nevtralizacije elektrosmoga, ustvarjanja ugodnega okolja s schumannovo frekvenco ali dela na posamezni čakri. Več o F-Genu preberite tukaj: https://zapper-pro.si/delovanje/f-gen/

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.