FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Naprava Zapper-Pro

8 Objave
6 Uporabniki
2 Reactions
4,511 Ogledi
Objave: 9
(@thomas)
Active Member
Prisoten od: 2 leta ago

Terminator je postavil zelo tehtno vprašanje. Zakaj je kljub temu, da imamo na razpolago frekvenčno tehnologijo, ki je bila v zgodovini del uradnega medicinskega zdravljenja (dokazni postopek je bil sredi dvajsetih let prejšnjega stoletja izveden na Univerzi Južna Kalifornija) in je obetala konec vseh infekcijskih bolezni, danes največ bolnih v zgodovini človeštva. 

Zakaj znanstvene skupine, ki v svojih laboratorijih vsak dan odkrivajo nove frekvence, za ta odkritja ne prejemajo prestižnih znanstvenih nagrad. Zakaj teh rezultatov ne objavljajo v recenziranih znanstvenih člankih v  revijah z visoko stopnjo znanstvenega vpliva. Zakaj o tem ne najdemo podatkov na nerecenziranih in brezplačnih portalih, kot sta PubMed in MedLine. 

Ne želim netiti razprav o medicinsko-farmacevtskih navezah, investicijsko - korporativnih vplivov in podobnih zgodbah na meji teorij zarote. Dejstvo je, da je zdravljenje s frekvencami preživelo sto let od svojega odkritja, da nikoli ni popolnoma zamrlo kljub resnim prizadevanjem Rockefellerjev in Carnegijev, ki so kmalu po odkritju frekvenčnega vpliva na bakterije, viruse, glivice in maligne celice ugotovili, da je njihova investicija v odkrivanje antibiotikov resno ogrožena. 

Zakulisje skrbi za človeško zdravje je dokaj pestro. Če se komu da razpravljati o tem in iskati vzroke za situacijo v medicini 21. stoletja, naj kar izvoli. Gradiva za jezo, obsojanje in razburjenje bo našel več kot dovolj. Tole najbrž ni portal za takšne teme. Cilj teh strani vidim v tem, da lahko ljudje odprtega uma, ki v nekem trenutku ugotovijo, da je medicina pomembna, da pa enostavno ni dovolj, tu nadejo nekaj koristnega za svoje zdravje. 

Ob tem se je potrebno zavedati, da čudežna tehnologija za ozdravitev najtežjih bolezni ne obstaja. Najtežje ozdravljive bolezni (kardiovaskularne, onkološke) so kompleksne po naravi svojega nastanka in takšno je tudi njihovo zdravljenje. Terapija z zapperjem je lahko pomemben del celotne terapije, a celostni pristop, ki v končnici pripelje do normalizacije stanja vidim v kombinaciji s prehranskimi regulativami, imunostimulacijo, oksigenizacijo, alkalizacijo in predvsem detoksikacijo. 

Reply
Page 2 / 2
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.