FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Naprava Zapper-Pro

8 Objave
6 Uporabniki
2 Reactions
4,306 Ogledi
terminator
Objave: 3
Topic starter
(@terminator)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Če je vaša naprava tako dobra, kot pišete o njej, zakaj je potem še vedno toliko bolnih ljudi? Zakaj te naprave nimajo vsi in zakaj ni v povsem splošni uporabi? Nekako se mi zdi, da se vse sliši prelepo, da bi bilo res...

7 Replies
marcus
Objave: 22
Admin
(@marcus)
Administrator
Prisoten od: 5 let ago

Odgovorili vam bomo z vprašanji... Če je hitra hrana res tako nezdrava, zakaj so pred prodajalnimi s hitro prehrano vedno dolge vrste tudi pozno v noč? Če je skrb za svoje telo - duševno in telesno - npr. z meditacijo, gibanjem, zdravo prehrano res tako zdravo, zakaj še vedno toliko ljudi živi ravno nasprotno od tega?

Mi doslej še nikomur nismo rekli, da potrebuje našo napravo, pač pa le posredujemo znanje o frekvencah, ki se je nabralo tokom zadnjih 100 let. Ničesar mističnega ni v tem, nič ni zavito in skrito v meglo... vsak lahko vse informacije preveri.

Vsak se sam odloči, kaj in kako bo počel v svojem življenju in na kakšen način bo ali ne bo skrbel zase... odgovornost za lastno zdravje je torej na vsakem posamezniku.

Reply
Pika
Objave: 10
 Pika
(@pika)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Jaz sem z zapperjem izredno zadovoljna. Pravzaprav lahko rečem, da še nisem srečala primerljive naprave, ki bi bila primerna tudi za domačo uporabo. Uporabljamo ga vsi v družini, občasno pa ga odnesem tudi k staršem.

Reply
Objave: 1
(@mistik)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Zanima me, kakšen razpon frekvenc ima vaša naprava na razpolago in koliko so te frekvence natančne. Sam se namreč ukvarjam z alternativo in imam kar precej izkušenj z raznimi kvazi zaperji z nekaj frekvencami, pa še te niso natančne. Vsi vodilni svetovni znanstveniki/zdravniki tako v preteklosti kot danes vsekakor potrjujejo, da ima vsak človeški organ/celica svojo frekvenco, enako je pri čakrah in seveda tudi pri parazitih.

Videl sem, da vaša zadeva deluje na adapter in ne na baterije, kar je vsekakor velik plus...

Reply
1 Reply
marcus
Admin
(@marcus)
Prisoten od: 5 let ago

Administrator
Objave: 22

@mistik Zapper-Pro ima v vsakem trenutku na voljo frekvence od 1 do milijon Hz. Njegov izhodni signal je analogen in brez popačenja frekvence. Aparat je kompatibilen z ETDFL frekvenčno listo, kar pomeni, da za nami stojijo strokovnjaki (ETDFL.com), ki sodelujejo z 12-imi klinikami celega sveta, kjer se ukvarjajo s frekvencami. Več o tem smo govorili tudi v eni izmed oddaj Klepet ob kavi. Ogledate si jo lahko tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=-Zdd9HwCXug Članek je objavljen tukaj: https://zapper-pro.si/clanek-na-klepet-ob-kavi/

Reply
Objave: 1
(@zvezda)
New Member
Prisoten od: 2 leta ago

Pred kratkim sem našla vašo spletno stran in jo lahko le pohvalim. Zavedam se, da je ustvarjanje tako kvalitetnih vsebin zelo zahtevno delo. Imam pa eno vprašanje v zvezi z vašim zapperjem. Kako hitro se pokaže učinek uporabe oz. koliko časa je potrebno delati terapije?

Reply
1 Reply
marcus
Admin
(@marcus)
Prisoten od: 5 let ago

Administrator
Objave: 22

@zvezda Odgovora na vaše vprašanje ni možno napisati v enem stavku. Običajno ljudje slišijo tisto, kar želijo slišati... Zapper-Pro oz. frekvence na splošno so zelo velika pomoč pri praktično vseh stanjih, je pa razlika v času, ko lahko pomagajo oz. se pokažejo rezultati. Izkušnje kažejo, da aparat pod pogojem, da uporabite frekvence, ki delujejo ciljano na posamezne mikroorganizme, organe, vzroke ali simptome, najhitreje deluje pri virusih (od dneva do nekaj dni), pri bakterijah in ostalih parazitih je potrebno narediti vsaj 4-tedensko kuro, pri težjih stanjih so potrebne tudi večmesečne terapije. Načeloma velja, da se stanja, ki so nastala na hitro, hitro tudi izboljšajo, kronična stanja, ki so nastajala oz. so prisotna dlje, tudi več let, pa potrebujejo več časa. Predlagamo, da postavite bolj konkretno vprašanje ali preberete spletno stran, kjer boste našli zelo veliko uporabnih informacij.

Reply
Page 1 / 2
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.