FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Vnetje sečil in mehurja

2 Objave
2 Uporabniki
0 Reactions
2,416 Ogledi
Objave: 2
Topic starter
(@kalma)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Pozdravljeni,

mene pa zanima, kaj se zgodi z dobrimi bakterijami v črevesju, če se uporablja zapper. Meni so se določene bakterije namreč iz črevesja preselile oz. naselile v mehur in imam kar hudo vnetje. S tem imam tudi že izkušnje iz preteklosti: običajno sem dobila antibiotike, vnetje se je umirilo, jaz pa sem potem še kar nekaj časa imela težave s prebavo, ker so mi antibiotiki uničili tudi praktično vse, kar je bilo v črevesju dobrih bakterij. Sledili so probiotiki in počasi sem prišla k sebi. Ali zaper tudi uniči črevesne bakterije?

Hvala vnaprej za odgovor.

1 Reply
marcus
Objave: 22
Admin
(@marcus)
Administrator
Prisoten od: 5 let ago

Zapper ne posega v notranjost črevesja, prav tako ne v očesna zrkla in notranjost testisov. Elektrika teče vzdolž črevesne stene in vam ne uniči dobrih bakterij v črevesju. Nekaj o tem piše tudi med vprašanji tukaj: https://zapper-pro.si/pogosta-vprasanja/ Dobre bakterije, ki preidejo na drugo stran črevesne stene, postanejo slabe bakterije. Nekatere od njih so vam povzročile tudi vnetje. Pri zdravniku vam lahko povedo točno katere bakterije vam povzročajo vnetje in potem z Zapperjem-Pro lahko delate terapije ciljno proti njim.

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.