FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

zappanje za več bol...
 
Notifications
Clear all

zappanje za več bolezni

2 Objave
2 Uporabniki
0 Reactions
2,735 Ogledi
Objave: 1
 sova
Topic starter
(@sova)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Pozdravljeni.

Imam 5 težav, ki bi jih poskusil rešiti z zapperjem. Zanima me, ali lahko delam terapijo za 2 bolezni istočasno, 1x na dan za vsako z razmikom par ur?

Recimo če imaš ekceme, delaš 1x nadan ?

Koliko časa se uporablja zapper, dokler se stanje ne izboljša, oz 1 mesec, 2 potem pavza?

Tale kontrolni signal med programi je izjemno moteč in premočan. Tole bi lahko rešili tako, da bi dali višjo frekvenco kontrolnega signala, ki se jo manj občuti.

 

 

1 Reply
marcus
Objave: 22
Admin
(@marcus)
Administrator
Prisoten od: 5 let ago

Pozdravljen,

v začetku vedno priporočamo, da se dela maksimalno ena terapija na dan. Še posebej to velja za protiparazitne in razstrupljevalne terapije. Razlog je v tem, da se pri tovrstnih terapijah v krvni obtok sprostijo ostanki parazitov, strupi iz vezivnega tkiva (o tem smo govorili tudi v oddajah Klepet ob kavi, ki jih najdete na našem youtube kanalu), zaradi česar se lahko naslednji dan nekoliko slabše počutimo oz. dobimo "mačka". Sčasoma pa je telo vedno bolj čisto in teden, dva kasneje že lahko naredimo tudi 2 terapiji, vendar naj bo vmes vsaj 5 ur razmaka. Vsekakor pa lahko kombinirate omenjene terapije s programi za krepitev imunskega sistema, protistresnimi programi, programi za uravnavanje čaker... Potrebno je poslušati svoje telo. V določenih primerih lahko kombinirate tudi dve različni stanji ali pa dva različna programa, sploh v primeru, če gre za odpravljanje tako simptomov kot tudi vzrokov.

Če boste npr. delali terapije za ekceme, potem jih delate enkrat dnevno, kot ste napisali. Če veste vzrok, lahko delate tudi na tem.

Pri nekaterih terapijah je dovolj, če se izvajajo nekaj dni (do izboljšanja), npr. nekatera respiratorna obolenja ali npr. pri bolečinah. Pri kroničnih težavah je potrebno terapije delati tudi dlje, mesec, dva ali več z vmesnimi pavzami. Pri protiparazitnih terapijah bodo terapije potrebne vsaj mesec dni.

Višjih frekvenc večina ljudi ne občuti niti na ročkah, zaradi česar je dodan omenjeni kontrolni signal, ko aparat med terapijo preklaplja na naslednjo frekvenco. Aparat vsakič zapiska ob izklopu neke frekvence in potem ponovno ob vklopu naslednje. Vmes je kontrolni signal. Zato vam svetujemo, da takrat, ko Zapper-Pro zapiska, spustite ročke in jih ponovno primete v roke po drugem pisku. Na ta način se boste izognili "občutenju" kontrolnega signala. Z uporabo rokavic in/ali nogavic pa se ta signal praviloma ne občuti.

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.