FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Informacije o frekv...
 
Notifications
Clear all

Informacije o frekvencah

2 Objave
2 Uporabniki
1 Reactions
3,003 Ogledi
Objave: 2
Topic starter
(@lolita)
New Member
Prisoten od: 3 leta ago

Vsi veliki umi v preteklosti in danes so poznali pomen frekvenc... vse namreč funkcionira na oziroma zaradi frekvenc. Ugotavljam, da vedno več ljudi spoznava, da frekvence niso le prihodnost, pač pa so od nekdaj bile, so in bodo. Zdaj pa gre le za to, na kakšen način jih uporabimo ali pa tudi ne oz. ali se jih zavedamo ali ne ali pa samo dopuščamo, da vplivajo na nas tako v dobrem kot v slabem. Težava je v tem, ker se mnogi ljudje sploh ne zavedajo, kaj počnejo s seboj zaradi svojega pasivnega odnosa do tega področja. Če imajo takšni ljudje srečo, da živijo v harmoničnem okolju, potem ni panike. V nasprotnem primeru pa žal zapadejo v bolezni, finančne težave, težave v odnosih.... ljudem, ki se ne zavedajo ali preprosto ničemur ne verjamejo in preprosto pustijo, da se jim življenje dogaja in če jim ne gre po načrtih, jim enostavno nič ni jasno in za vse krivijo druge: partnerja, šefa, poslovnega partnerja, znanca, sorodnika.... morda pa vendarle pride enkrat čas, ko tudi takšen človek spozna, da si lahko pomaga tudi s frekvencami, z dvigom zavesti...

1 Reply
Objave: 9
(@thomas)
Active Member
Prisoten od: 2 leta ago

Nikola tesla je rekel: Vse so frekvence. 

In s fizikalnega vidika je tudi materija samo frekvenca, koncentrirana do točke vidljivosti. Tudi barvna lestvica so frekvence, ki jih naše oko zaznava v obliki barv. Vsa naša čutila delujejo na osnovi frekvenčnih sprejemnikov. 

Frekvence, s katerimi delujemo na razna patološka stanja spadajo med frekvence, za katere obstaja tehnologija, s katero jih lahko izmerimo in tehnologija, s katero jih lahko proizvajamo za uporabo v terapevtske namene. 

Dr. Rife je na tem področju napravil največ. Izdelal je poseben stroboskopski mikroskop, s katerim je pod 60.000kratno povečavo lahko opazoval mikroorganizme v njihovem naravnem okolju. Bil je pravzaprav prvi zemljan, ki je dobil vpogled v čudežni svet virusov, bakterij in glivic. Zato ni čudno, da so sodobniki sprva z velikim nezaupanjem sprejmali njegove ugotovitve. 

Bistveno bolj nenavadno je, da se tudi danes, skoraj sto let po odkritju tega genialnega mikroskopa mikrobiooška scena še vedno  deli na monomorfiste in pleomorfiste. Pleomorfizem je še vedno tema razprav, kljub temu da danes lahko mikroskopiramo ob 500.000kratnih povečavah. HRB analiza krvi pleomorfne spremembe pokaže po 12 urnem opazovanju dinamike v mikroskopiranem preparatu. 

Skratka, frekvence, o katerih je govora pri zapperjih, so iz sveta grobih, merljivih frekvenc, ki jih lahko generiramo z ustrezno tehnologijo. Tesla, Lahkovsky in Rife pa so imena, ki so frekvenčno uporabo dvignili na nivo, ki ga lahko brez zadržka imenujemo umetnost premagovanja bolezni. 

Nemerljive frekvence pa so kategorija, kjer vsak dan opazujemo njihov vpliv. Tisti bolj dovzetni in občutljivi nam opisujejo avre, vidijo frekvenčna območja, ki nakazujejo bolezenska stanja. Ekstrasenzi na osnovi navdihnjenih stanj stopajo v posebna stanja, kjer komunicirajo z frekvenčnimi območji, ki jih opisujejo sveti spisi in res je: "Vse okrog nas in v nas so frekvence". 

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.