FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

diabetes1

2 Objave
2 Uporabniki
0 Reactions
1,641 Ogledi
Objave: 1
Topic starter
(@rasta)
New Member
Prisoten od: 1 leto ago

Pozdravljeni! Ali imate izkušnje z diabetesom 1? Zanimam se za zdravljenje s frekvencami.  

1 Reply
Doc
Objave: 15
 Doc
(@doc)
Active Member
Prisoten od: 3 leta ago

Pozdravljeni ga.Rasta, diabetes tipa 1 je žal bolezen, pri kateri je dodajanje insulina takorekoč neizogibno. Pri tipu 1 so namreč beta celice trebušne slinavke uničene, telesu zato primanjkuje inzulina, glukoza pa ne more vstopati v celice. Prepričan sem, da vse to že veste, zato se osredotočiva na možnosti s frekvenčnimi terapijami. Niste sicer zapisali vaše starosti, prav tako niste podali informacije o tem, koliko časa že imate (ali ima nekdo, ki mu želite pomagati) diabetes tipa 1. Prej kot začnete s terapijami po nastanku bolezni, bolje je. Terapije je potrebno izvajati 1-2 uri na dan. Dosedanje izkušnje po svetu kažejo, da pri nekaterih lahko pride do izboljšanja. Vsekakor je treba delati celostno, tudi s primerno prehrano. Predvsem je treba delati na podpori notranjih organov (jetra, ledvice, nadledvične žleze, vranica, slinavka...). Je pa res precej težje in dolgotrajnejše kot pri diabetesu tipa 2. Vedno pa upoštevajte navodila vašega zdravnika.

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.