FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Tesnoba

6 Objave
3 Uporabniki
3 Likes
1,112 Ogledi
Objave: 6
 jovi
Topic starter
(@jovi)
Active Member
Prisoten od: 2 leta ago

Sem tik pred upokojitvijo, mati 3 otrok, žena. Ima kdo kakšen nasvet glede spopadanja s tesnobo in podobnimi občutki? Na videz je vse ok, sem dobrovoljna, znam poskrbeti zase, v osnovi mi ni nič hudega, kljub temu pa me zelo pogosto tišči v prsih, težko spim, strah me je prihodnosti...

5 Replies
terapevt
Objave: 3
(@terapevt)
New Member
Prisoten od: 2 leta ago

Naj te potolažim, da nisi edina, ki v tem "koronskem" času doživlja takšne občutke. V zadnjem času je med ljudmi ogromno depresije. Pomagamo si lahko sami na različne načine, od preprostega dihanja, do meditacije, raznih pogovorov... če ne gre drugače, pa obstaja tudi nekaj dobrih terapevtov...

Reply
Objave: 5
(@ivana)
Active Member
Prisoten od: 2 leta ago

Pri tesnobi si lahko uspešno pomagamo tudi z EFT tehniko oz. po domače s tapkanjem. Poglejte si spletno stran Pike Rajnar: www.eft-slovenija.si.

Naročite se lahko tudi na Pikine novice in se prijavite na brezplačno uro tapkanja, ki jo ima Pika po zoom-u vsak ponedeljek ob 19.h. Priporočam!

Ima tudi razl.delavnice, tudi njene učenke. Glede na to, da tapkamo po energetskih točkah na svojem telesu in da prste nosimo s seboj, si z malo znanja ob vsaki napetosti, bolečem občutku...vedno lahko pomagate sami. EFT pomeni Tehnika čustvene svobode.

Pomagate si lahko tudi z ogledom 700 videov Ane Bučević- Safari duha. Krasna je. Če me kdo dvigne, je to zagotovo Ana. Ima tudi vodene meditacije...

 

Reply
1 Reply
 jovi
(@jovi)
Prisoten od: 2 leta ago

Active Member
Objave: 6

@ivana Hvala vam za objavo. Po dolgem času sem dobila nek konkreten nasvet... običajno dobim le tisti znameniti stavek: "Potrpi." Ali pa:"Ne bluzi, ni tako hudo, poglej kako je šele drugim..."

Reply
Objave: 6
 jovi
Topic starter
(@jovi)
Active Member
Prisoten od: 2 leta ago

Se javljam po nekaj mesecih, ker bi rada povedala svojo izkušnjo. Najprej sem šla k eni terapevtki, ki mi je zelo pomagala. Na terapiji in tik po terapijah oz. pogovorih sem se počutila mnogo bolje, kar nekako polno zanosa, samozavesti. Težava je nastala, ker se je moje stanje po nekaj urah, najkasneje pa po enem dnevu spet vrnilo v stare tirnice. Ugotovila sem, da ni dovolj le pogovor in poslušanje, pač pa so pomembna tudi dejanja. EFT tehnika, ki jo je omenila ga.Ivana je fenomenalna. Sem preizkusila in tudi jaz priporočam. Pred mesecem in pol sem najela zapper pro in lahko potrdim, da stvari, ki so napisane držijo. Nekje sem tudi prebrala, da ljudje, ki so zelo pod stresom, sploh v začetku lahko frekvence močneje občutijo oz. so kar malo neprijetne (sploh nizke frekvence). To lahko potrdim: prvi teden uporabe zapperja-pro sem morala uporabljati le višje frekvence, ker so bile nizke zame enostavno premočne. V drugem tednu uporabe pa so se stvari normalizirale in po skupno treh tednih je bilo moje stanje kot noč in dan. Seveda sem še daleč od idealnega stanja, vendar je trenutno stanje zame dovolj velika motivacija za nadaljevanje terapij.

Reply
1 Reply
(@ivana)
Prisoten od: 2 leta ago

Active Member
Objave: 5

@jovi, odlično! Sem res vesela tele vaše informacije. Ja, stvari delujejo, samo poznati in izvajati jih je treba. 

Še ena taka čudovita stvar so “barsi”. Z različnimi prijemi držim 32 točk na glavi in se čisti podzavest, napačna prepričanja…., energija teče. Moja znanka, ki je bila zelo tesnobna, je po 5 prejemih barsov povsem nova. Z veseljem vam jih naredim, če ste kje blizu Lj ali Gorenjske.  

Da dodam še eno čudovito zdravilo, ki res sprošča in zdravi: da najdete komične prizore, ob katerih se lahko smejite do solz. 

O Zapper-pro pa vse najboljše. Težko bi zdaj brez njega. 
In kot sladica še Solfegio frekvence, ki so res zakon. Se veselim, da pridem še do F-Gena.
Velika hvala za odzivnost in prijaznost v zvezi z informacijami glede Zapper-pro. Hvaležna tudi za privilegij, da imamo zdravnikovo podporo. Ko združimo vse to znanje, je to resnično razkošje.

Vsem želim kar najbolj veselo in sproščeno poletje,

Ivana

 

Reply
Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.