FORUMI ZAPPER-PRO.si

In obiskovalec v fokusu: VI!

Globalni, v prihodnost usmerjeni in pomemben forum za vsakodnevno prakso. Forumi so vznemirljiv dodatek k spletni strani Zapper-Pro.si. Od zdravstvene informatike in medicinske tehnologije do laboratorijske medicine in zdravstvene industrije ter nenazadnje do povsem vsakdanjih nasvetov, forumi ponujajo izmenjavo izkušenj in praktično predstavitev uporabe različnih pristopov k zdravemu slogu življenja.

Notifications
Clear all

Depresija

1 Objave
1 Uporabniki
0 Likes
887 Ogledi
Objave: 2
Topic starter
(@lolita)
New Member
Prisoten od: 1 leto ago

Dolgo sem mislila, da frekvenčno zdravljenje pomaga le pri fizičnih boleznih. Ko se mi je pojavila poporodna depresija, ki se je kasneje samo še stopnjevala in to tako daleč, da so mi začeli predpisovati antidepresive, sem si rekla, da moram nekaj narediti tudi sama. Začela sem raziskovat in videla, da je marsikaj odvisno od tega na kateri stopnji zavedanja je človek, kako vibrira itd... V frekvenčni knjigi sem videla, da očitno delajo tudi na duševnih stanjih in samo fizičnih. Z mamo sva se odločili, da poskusiva in potrdim lahko, da je moje počutje kot noč in dan. Tudi moja mama pri 79 letih pravi, da se že dolgo ni počutila tako dobro in polno življenja. Pomislila sem, da je to mogoče le placebo, a saj je vseeno... meni zeeeloo pomaga.

Deli:

Ne odgovarjamo za vsebino komentarjev in mnenj, ki jih objavljajo obiskovalci spletne strani in foruma zapper-pro.si. Objavljeni zapisi so osebna mnenja, izkušnje in komentarji obiskovalcev te strani.